Melania Trump se pregăteşte de primul Crăciun la Casa Albă. Decorul imaginat de Prima Doamnă este magic!

27 noiembrie, 2017
First Lady Melania Trump welcomes children and students from Joint Base Andrews to the White House to view the 2017 holiday decorations    DC jpeg

A primit bradul de Crăciun la Casa Albă, un arbore imens adus special de familia Chapman din Wisconsin, câştigătorii licitaţiei de anul acesta, cu doar câteva zile înainte de Ziua Recunoştinţei, iar acum Melania Trump pare că a terminat de decorat întreg interiorul reşedinţei sale şi a preşedintelui Donald Trump.

image

Va fi primul lor Crăciun la Casa Albă, un Crăciun ce se anunţă de poveste dacă privim cu atenţie decorul magic din acest an. Sărăbtorile de iarnă au debutat cu o lună înainte aici, căci pomul de Crăciun a fost împodobil cu ornamente alese şi intalat în Camera Albastră, iar celelalte încăperi arată ca într-un film cu Crăiasa Zăpezii, întruchipată de însăşi Melania Trump. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a urmat exemplul predecesoarelor sale şi s-a ocupat personal de decoraţiunile de Crăciun,, entuziasmată fiind şi de primele sărbători de iarnă în postura de soţie de preşedinte.

Citeşte şi Melania Trump a primit bradul de Crăciun la Casa Albă într-o ţinută de peste 4.000 de dolari

image

Luni, Melania Trump a prezentat în mod oficial opera sa de artă, sălile magice care aşteaptă venirea Crăciunului, dar şi a vizitatorilor, în cadrul evenimentului "Time-Honoured Traditions", şi chiar s-a întâlnit cu câţiva copii cu care a realizat câteva accesorii tematice. Mai întâi de toate, Prima Doamnă şi-a făcut intrarea pe un vals din "Spărgătorul de nuci", admirând doi balerini care au creat un moment artistic emoţionant, iar mai apoi s-a pierdut prin albul luminilor şi a brazilor îmbrăcaţi cu omât, ea însăşi arătând ca un personaj de poveste, îmbrăcată într-o rochie albă cu mâneci clopot, parcă împrumutată de la îngeraşii în miniatură din pomul de Crăciun. A fost superbă, la fel şi decorul care te face să visezi cu ochii deschişi.

image

"Preşedintele, Barron şi eu suntem foarte încântaţi de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga ţară, tradiţiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiştii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători", a declarat Melania Trump.

Decoraţiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public şi cu ocazia celor peste 100 de evenimente şi recepţii private ce vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă, conform AP.

Să aruncăm o privire în încăperile Casei Albe, decorate ca-n poveşti!

Citeşte şi: Melania Trump, întoarcere cu stil la Casa Albă. Îmbrăcată de iarnă, dar totuşi cool!

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg