Melania Trump și-a renegociat contractul prenupțial cu Donald, înaintea alegerilor prezidențiale

29 septembrie, 2023

Surse de încredere au precizat publicației mondene Page Six că fosta primă doamnă de la Casa Albă își ia măsuri înainte de a deveni iarăși soție de președinte american. Asta în cazul în care Donald va câștiga din nou alegerile.

Melania Trump  foto   Shutterstock jpg

Un apropiat al familiei Trump dă din casă. Jurnaliștii de la sursa citată au aflat că pe parcursul ultimului an, Melania a lucrat în liniște, fără grabă, la un nou acord prenupțial cu celebrul său soț cu care s-a măritat în 2005.

Sursa a precizat: „Este cel puțin a treia oară când Melania Trump și-a renegociat termenii contractului prenupțial”, adăugând că motivele sunt foarte justificate pentru fosta și poate viitoarea Primă Doamnă a SUA.

„Melania Trump este cel mai preocupată de bunăstarea fiului lor, Barron, în vârstă de 17 ani”, a declarat pentru Page Six, apropiatul femeii în vârstă de 53 de ani. Potrivit acestuia, noul contract vine cu mai multe beneficii pentru Melania, în proprietăți și bani.

Soția lui Donald a mai făcut îmbunătățiri ale termenilor contractuali în 2017. Iată că acum s-a întâmplat din nou, când un nou mandat prezidențial pentru Donald Trump ar putea să bată la ușă.

Un alt informator a precizat Page Six că Melania a vrut să își securizeze o sumă de bani mai mare și să ridice limita pentru minimum de sumă pe care l-ar primi Barron în eventualitatea unui divorț de Donald Trump.

Prima sursă a specificat că Melania Trump nu a recurs la acest gest doar fiindcă soțul său candidează iarăși la prezidențiale, ci și pentru că acesta are tot felul de șicane legale, care îi pot produce pierderi. Magnatul în vârstă de 77 de ani s-a confruntat cu procese și contestații. A fost obligat s-o despăgubească pe E. Jean Carroll pentru că a defăimat-o cu 5 milioane de dolari. 

Trump a pledat nevinovat în cazul James și face apel împotriva lui Carroll.

Omul din interior a dat asigurări că Trump dispune de o avere considerabilă oricum, doar că Melania a vrut un viitor mai sigur și mai solid pentru ea și Barron, fiul de care este din cale afară de apropiată.

Foto: Profimedia și ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg