Melania Trump, stilată la întâlnirea cu nişte copii bolnavi

30 martie, 2018
melania trump png

Melania Trump este cea mai stilată primă-doamnă, iar acest statut cu greu se câştigă, dar este şi mai dificil de păstrat.

image

Pentru fiecare eveniment la care participă, soţia lui Donald Trump trebuie să arate impecabil, iar hainele, machiajul şi coafura, dar şi discursul, sunt cele mai importante aspecte de care este nevoie să ţină cont.

image

Criticii de modă sunt cu ochii pe ea în orice moment şi nu ratează ocazia de a o critica atunci când este prinsă pe picior greşit. Chiar şi atunci când merge în vizită la un spital pentru a se întâlni cu mai mulţi copii bolnavi trebuie să poarte o ţinută potrivită evenimentului.

image

Fashion cum o ştim, Melania îmbină utilul cu plăcutul, iar cea mai nouă apariţie a sa este cool. Pasionată de modă şi îmbrăcată după ultimele tendinţe, mereu surprinzătoare şi deloc monotonă în alegerea outfiturilor, Melania a fermecat într-o rochie în dungi. La modă în acest sezon, această piesă vestimentară a venit ca turnată pe trupul primei-doamne. A purtat o rochie stil cămaşă, în dungi alb cu negru, un model cu mâneca trei sferturi, cu rever şi o fustă asimetrică. Şi-a accentuat talia cu o curea neagră, iar pantofii stiletto nu au lipsit, fiind printre preferaţii ei. Simplitatea este cheia unei apariţii de succes, iar Melania ştie foarte bine acest lucru.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg