Melania Trump versus Carla Bruni. Duelul unor foste modele ajunse Prime Doamne

26 iunie, 2017
melania, carla jpeg

Au aproximativ aceeaşi vârstă şi sunt foste modele ajunse Prime Doamne, soţiile preşedinţilor unor ţări importante. Carla Bruni şi Melania Trump au multe în comun. Deşi una este actuală Primă Doamnă a S.U.A, iar cealaltă fostă Primă Doamnă a Franţei, pe cele două le unesc multe lucruri.

Duelul unor Prime Doamne controversate.

Probabil că nu s-a întâlnit până acum, însă sunt două dintre cele mai controversate soţii de preşediţi din lume. Au fost modele şi au devenit Prime Doamne. Dacă în cazul Carlei Bruni, este clar ce statut primea, de vreme ce s-a căsătorit cu actualul soţ, fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, pe vremea când acesta era deja în funcţie, Melania Trump l-a luat de soţ pe Donald în 2005, pe când excentricul miliardar poate că doar aspira la biroul oval de la Casa Albă.

S-a căsătorit cu Sarkozy pe când acesta era Preşedintele Franţei.

Există numeroase asemănări, dar şi deosebiri între cele două femei. Carla Bruni are 49 de ani şi este la al doilea mariaj, în timp ce Melania, 47 de ani, este la prima căsătorie şi are un singur copil.

S-au instalat la Casa Albă la începutul acestui an.

Carla a venit în mariajul cu Sarkozy cu un copil din fosta căsătorie, un băiat de 15 ani, Aurélien, ulterior dând naştere copilului cuplului, Giulia, în 2011. A născut în timp ce era Prima Doamnă a Franţei, în timp ce Melania s-a instalat la Casa Albă cu singurul său copil cu Donald, Barron, 11 ani.

Stil de gravidă. În timp ce Melania se expunea în rochii decoltate şi transparente, Carla a avut un stil de gravidă impecabil.

Şi asemănările nu se opesc aici. Cele două au debutat ca şi model, chiar dacă Melania era pe lângă asta şi designer de bijuterii, în timp ce Carla era cantautoare. S-au făcut celebre cu o serie de fotografii nud, foarte comentate, care le-au ridicat probleme în momentul în care au ajuns unele dintrele cele mai importante femei din lume.

Carla vs. Melania. Au pozat nud înainte să devină Prime Doamne.

Iar statutul de Prime Doamne le-a schimbat radical, mai ales din punct de vedere vestimentar, devenind mai elegante decât şi-ar fi imaginat vreodată. Cu aceeaşi statură, femei înalte şi suple, adevărate frumuseţi, Melania şi Carla sunt extrem de asemănătoare chiar şi fizic. În timp ce Carla poartă rar încălţăminte cu toc, Melania adoptă aproape de fiecare dată pantofi cu toc înalt şi un machiaj minim. În privinţa soţilor, singura asemănare este că au avut, respectiv Trump încă are, titlul de preşedinte. Diferenţa de vârstă între Donald şi Melania este de 24 de ani, în timp ce în cuplul Nicolas- Carla, diferenţa de vârstă este aproape de două ori mai mică, respectiv 13 ani. Cât despre Sarkozy şi Trump, ambii sunt la a treia soţie, fiecare fiind căsătorit anterior cu încă două femei şi având alţi copii - Sarkozy are 4 copii cu 3 femei diferite, în timp ce Trump are 5 copii, tot cu trei femei diferite.

Şi-au arătat dragostea în public.

Mai multe fotografii în Arhiva Foto!

Foto: Arhiva OK, Getty, HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg