Melanie Griffith avea doar 15 ani când s-a mutat cu Don Johnson. Cum au ajuns să îşi distrugă relaţia: “Uneori îmi doream să nu îl iubesc”

6 octombrie, 2021
8 don6 jpg jpeg

Când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, vor fi. Melanie Griffith şi Don Johnson s-au reîntâlnit după divorţ şi au decis să mai dea o şansă căsătoriei lor.

Actriţa a trecut prin trei mariaje şi, în ciuda faptului că nu a rămas cu niciunul dintre foştii ei bărbaţi, este în relaţii excelente cu toţi. Cea mai lungă căsătorie a ei a fost cu Antonio Banderas, cu care a fost împreună timp de aproape două decenii. Cu toate acestea, actriţa a trăit o poveste remarcabilă şi cu Don Jonson, primul ei soţ.

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza dependenţei de alcool a lui Johnson. S-au căsătorit pentru prima dată când Griffith avea doar 18 ani, dar s-au recăsătorit ani mai târziu. Să aflăm povestea lor de dragoste!

Acum în vârstă de 64 de ani, actriţa îşi aminteşte că s-a gândit că Johnson era cea mai frumoasă persoană pe care a văzut-o vreodată.Actorul avea pe atunci 22 de ani.

Mama lui Griffith, Tippi Hedren, o legendă în actorie, şi-a amintit momentul. „Erau doi oameni minunaţi şi frumoşi, iar pe fiica mea nu o mai văzusem niciodată aşa. El era mai în vârstă, aşa că panica exista.

În ciuda fricii mamei sale, Griffith şi Johnson s-au îndrăgostit nebuneşte şi s-au mutat împreună când actriţa a împlinit 15 ani. S-au logodit când avea 18 ani.

Cu toate acestea, prima căsătorie nu a durat mult. S-au despărţit şase luni mai târziu, după ce s-au căsătorit la Las Vegas. Potrivit unui articol publicat în People Magazine în 1994, Johnson avea o „slăbiciune pentru vin şi droguri” înainte de a-şi întâlni prima soţie.

Cu toate acestea, problema nu era doar la el. Griffith era, de asemenea, dependentă de droguri şi alcool, ceea ce a contribuit la divorţul lor timpuriu.

După aceea, diva a avut relaţii cu Ryan O'Neal şi Steven Bauer, cu care s-a căsătorit în 1981. Cuplul a avut un fiu, Alexander, în 1986.

Cu toate acestea, încă se lupta cu dependenţele ei. În timp ce lucra din greu la producţia „Body Double” din 1984 şi „Something Wild” din 1986, Griffith a spus că nu poate renunţa la cocaină şi băuturi alcoolice. „Beam ca să dorm noaptea. Dacă nu eram cu cineva, eram o fată nefericită ”.

Între timp, Johnson a continuat să consume alcool şi să se vadă cu actriţa Patti D'Arbanville, cu care a avut un fiu, Jesse Johnson.

Griffith s-a reîntâlnit cu Johnson  şi la insistenţele sale a ajuns la reabilitare. În anul următor au reluat povestea, iar în iunie 1989 s-au recăsătorit. "Eram suflete pereche şi aşa a fost întotdeauna. Uneori, îmi doream să nu îl fi iubit. Dar poate a fost karma".

Într-un interviu recent pentru Hollywood Report, cei doi nu îşi ascund afecţiunea pe care o au unul faţă de celălalt, chiar şi după 25 de ani de la divorţ.

Tippi Hedren, mama lui Melanie Griffith, îşi aminteşte legătura puternică dintre fiica ei şi Don Johnson. Johnson, acum în vârstă de 71 de ani, spune că această conexiune există încă. A doua lor căsătorie a durat aproape 5 ani.

Cei doi actori au o fiică împreună, Dakota Johnson, care are o carieră de actorie în creştere. Dakota a urmat calea părinţilor ei şi a avut succes cu rolul din“Fifty Shades Of Grey”.

În 1996, Melanie Griffith s-a căsătorit cu Antonio Banderas şi au avut o fiică în acelaşi an, pe Stella Banderas. Griffith şi Banderas au fost împreună timp de aproape două decenii înainte de a se separa în 2014.

De la separarea de Banderas, actriţa e singură. Ea a spus de câteva ori că nu se gândeşte să se recăsătorească.

Melanie a rămas aproape de toţi bărbaţii cu care a avut relaţii.. În iulie 2020, ea şi-a manifestat dragostea pentru ei pe contul ei de Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg