Melanie Griffith avea doar 15 ani când s-a mutat cu Don Johnson. Cum au ajuns să îşi distrugă relaţia: “Uneori îmi doream să nu îl iubesc”

6 octombrie, 2021
8 don6 jpg jpeg

Când doi oameni sunt meniţi să fie împreună, vor fi. Melanie Griffith şi Don Johnson s-au reîntâlnit după divorţ şi au decis să mai dea o şansă căsătoriei lor.

Actriţa a trecut prin trei mariaje şi, în ciuda faptului că nu a rămas cu niciunul dintre foştii ei bărbaţi, este în relaţii excelente cu toţi. Cea mai lungă căsătorie a ei a fost cu Antonio Banderas, cu care a fost împreună timp de aproape două decenii. Cu toate acestea, actriţa a trăit o poveste remarcabilă şi cu Don Jonson, primul ei soţ.

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza dependenţei de alcool a lui Johnson. S-au căsătorit pentru prima dată când Griffith avea doar 18 ani, dar s-au recăsătorit ani mai târziu. Să aflăm povestea lor de dragoste!

Acum în vârstă de 64 de ani, actriţa îşi aminteşte că s-a gândit că Johnson era cea mai frumoasă persoană pe care a văzut-o vreodată.Actorul avea pe atunci 22 de ani.

Mama lui Griffith, Tippi Hedren, o legendă în actorie, şi-a amintit momentul. „Erau doi oameni minunaţi şi frumoşi, iar pe fiica mea nu o mai văzusem niciodată aşa. El era mai în vârstă, aşa că panica exista.

În ciuda fricii mamei sale, Griffith şi Johnson s-au îndrăgostit nebuneşte şi s-au mutat împreună când actriţa a împlinit 15 ani. S-au logodit când avea 18 ani.

Cu toate acestea, prima căsătorie nu a durat mult. S-au despărţit şase luni mai târziu, după ce s-au căsătorit la Las Vegas. Potrivit unui articol publicat în People Magazine în 1994, Johnson avea o „slăbiciune pentru vin şi droguri” înainte de a-şi întâlni prima soţie.

Cu toate acestea, problema nu era doar la el. Griffith era, de asemenea, dependentă de droguri şi alcool, ceea ce a contribuit la divorţul lor timpuriu.

După aceea, diva a avut relaţii cu Ryan O'Neal şi Steven Bauer, cu care s-a căsătorit în 1981. Cuplul a avut un fiu, Alexander, în 1986.

Cu toate acestea, încă se lupta cu dependenţele ei. În timp ce lucra din greu la producţia „Body Double” din 1984 şi „Something Wild” din 1986, Griffith a spus că nu poate renunţa la cocaină şi băuturi alcoolice. „Beam ca să dorm noaptea. Dacă nu eram cu cineva, eram o fată nefericită ”.

Între timp, Johnson a continuat să consume alcool şi să se vadă cu actriţa Patti D'Arbanville, cu care a avut un fiu, Jesse Johnson.

Griffith s-a reîntâlnit cu Johnson  şi la insistenţele sale a ajuns la reabilitare. În anul următor au reluat povestea, iar în iunie 1989 s-au recăsătorit. "Eram suflete pereche şi aşa a fost întotdeauna. Uneori, îmi doream să nu îl fi iubit. Dar poate a fost karma".

Într-un interviu recent pentru Hollywood Report, cei doi nu îşi ascund afecţiunea pe care o au unul faţă de celălalt, chiar şi după 25 de ani de la divorţ.

Tippi Hedren, mama lui Melanie Griffith, îşi aminteşte legătura puternică dintre fiica ei şi Don Johnson. Johnson, acum în vârstă de 71 de ani, spune că această conexiune există încă. A doua lor căsătorie a durat aproape 5 ani.

Cei doi actori au o fiică împreună, Dakota Johnson, care are o carieră de actorie în creştere. Dakota a urmat calea părinţilor ei şi a avut succes cu rolul din“Fifty Shades Of Grey”.

În 1996, Melanie Griffith s-a căsătorit cu Antonio Banderas şi au avut o fiică în acelaşi an, pe Stella Banderas. Griffith şi Banderas au fost împreună timp de aproape două decenii înainte de a se separa în 2014.

De la separarea de Banderas, actriţa e singură. Ea a spus de câteva ori că nu se gândeşte să se recăsătorească.

Melanie a rămas aproape de toţi bărbaţii cu care a avut relaţii.. În iulie 2020, ea şi-a manifestat dragostea pentru ei pe contul ei de Instagram.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg