Melanie Griffith e dependentă de botox, dar gâtul îi trădează vârsta

14 octombrie, 2022

La 65 de ani, actrița încearcă să țină departe semnele bătrâneții cu diverse intervenții estetice, dar vârsta își spune cuvântul.

Melanie Griffith, interventiile cu botox si linia gatului   Profimedia (2) jpg

Zeci de ani, Melanie Griffith a fost una dintre frumoasele Hollywoodului, femeia pentru care bărbații ar fi făcut orice pentru a o avea alături. Don Johnson, starul după care suspinau mai toate doamnele, chiar s-a căsătorit de două ori cu ea (vreo 5 luni în 1976 și, 13 ani mai târziu, între 1989 și 1996), în speranța că vor ajunge să îmbătrânească împreună! Dar după cele două mariaje eșuate cu acesta și nașterea fiicei lor, Dakota Johnson, Griffith, care mai fusese căsătorită o dată și cu Steven Bauer, tatăl primului său copil, a ajuns în brațele mult râvnitului burlac Antonio Banderas, lângă care a trăit vreme de 20 de ani. 

Ceea ce le-a învins iubirea a fost, însă, abuzul de alcool și de droguri, la care actrița apelase și în trecut, când nu se simțea prețuită la justa ei valoare, dar și apelul disperat la operațiile estetice, menite să-i ofere tinerețea după care tânjea atâta.

Din păcate, Melanie Griffith a căzut în patima intervențiilor faciale, ajungând să-și deformeze frumoasele-i trăsături naturale și, din câte se pare, botoxul a rămas principalul ei viciu. Pomeții săi plini, meniți să țină departe ridurile, par uneori nefiresc de umflați, în schimb gâtul îi trădează vârsta, cu acea piele flască, atât de contrastantă cu pielea întinsă a feței.

Melanie Griffith, interventiile cu botox si linia gatului   Profimedia (1) jpg

Prezentă la premiera filmului Halloween Ends, actrița a făcut furori cu silueta ei legendară și și-a mascat zona problematică cu o helancă neagră pe gât. În schimb, cu o zi înainte, la TCL Chinese Theatre din Hollywood, unde Jamie Lee Curtis a invitat-o să fie de față când își lăsa amprentele pe o placă onorifică, Griffith și-a expus linia gâtului, lăsând la vedere o zonă vulnerabilă și neajustată estetic, care-i arată adevărata vârstă.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg