Melanie Griffith în cea mai scurtă rochie la aniversarea celor 65 de ani. Celebra actriță are un look de tinerică

11 august, 2022
Melanie Griffith 65 jpg

Un model de așa, da. Melanie Griffith pare că a găsit elixirul tinereții, dacă ne ghidăm după aspectul afișat la aniversarea celor 65 de ani de viață.

Atât de tinerește s-a îmbrăcat și bine a făcut, căci îi stă superb. Faimoasa blondă a optat pentru o rochie super scurtă, cu un detaliu șic, pe gât, cu mâneci și cu tiv de dantelă la mâneci. A purtat dresuri cu picățele, bocanci negri și părul l-a prins într-un coc lejer.

Aceasta a fost ținuta în care a venit la locația de la Hollywood unde și-a aniversat cei 65 de ani, San Vicente Bungalows.

Melanie are picioare lungi, cu o musculatură definită, semn că sportul face parte din viața ei, iar asta, iată dovada, reprezintă viață, sănătate, longevitate, căci actrița arată la corp ca în tinerețe. A știut ca semnele vârstei să le ascundă elegant, cu rochia pe gât și cu mânecile lungi.

La locația unde a fost sărbătorită, a fost așteptată de o mulțime de prieteni, care au venit cu cadouri și flori. Actrița a venit singură, în superbul său SUV Porsche.

Griffith a fost discretă cu ziua sa, nepomenind nimic pe contul său de socializare, în schimb, buna sa prietenă Kris Jenner a avut grijă ca evenimentul să nu treacă neobservat. Mama lui Kim Kardashian a omagiat-o public: ”La mulți ani, scumpa mea Melanie Griffith. Ești o prietenă uimitoare, o mamă, o fiică și o soră minunată, ești atât de dulce, iubitoare, bună, creativă, talentată, generoasă și superbă! Ești frumoasă atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, sunt binecuvântată că exiști în viața mea. Te iubesc la nebunie!”, a marcat Kris Jenner aniversarea bunei sale prietene.

Melanie Griffith birthday jpg

O bună parte din tonusul de zile mari al actriței se datorează și vizitelor frecvente la o celebră clinică de sănătate din Austria, Vivamayr, al cărei prag l-a călcat recent, împreună cu actrița Rebel Wilson și Carly Steel, gazda “Entertainment Tonight”.

griffith la medspa PNG

În timpul vizitei la clinica de lux, Griffith a postat pe contul său de socializare imagini din relaxanta stațiune Altaussee, aflată în munții Austriei, și a explicat că timpul petrecut acolo e magic, că se simte întinerită, iar tratamentul îți schimbă viața.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg