Melanie Griffith în cea mai scurtă rochie la aniversarea celor 65 de ani. Celebra actriță are un look de tinerică

11 august, 2022
Melanie Griffith 65 jpg

Un model de așa, da. Melanie Griffith pare că a găsit elixirul tinereții, dacă ne ghidăm după aspectul afișat la aniversarea celor 65 de ani de viață.

Atât de tinerește s-a îmbrăcat și bine a făcut, căci îi stă superb. Faimoasa blondă a optat pentru o rochie super scurtă, cu un detaliu șic, pe gât, cu mâneci și cu tiv de dantelă la mâneci. A purtat dresuri cu picățele, bocanci negri și părul l-a prins într-un coc lejer.

Aceasta a fost ținuta în care a venit la locația de la Hollywood unde și-a aniversat cei 65 de ani, San Vicente Bungalows.

Melanie are picioare lungi, cu o musculatură definită, semn că sportul face parte din viața ei, iar asta, iată dovada, reprezintă viață, sănătate, longevitate, căci actrița arată la corp ca în tinerețe. A știut ca semnele vârstei să le ascundă elegant, cu rochia pe gât și cu mânecile lungi.

La locația unde a fost sărbătorită, a fost așteptată de o mulțime de prieteni, care au venit cu cadouri și flori. Actrița a venit singură, în superbul său SUV Porsche.

Griffith a fost discretă cu ziua sa, nepomenind nimic pe contul său de socializare, în schimb, buna sa prietenă Kris Jenner a avut grijă ca evenimentul să nu treacă neobservat. Mama lui Kim Kardashian a omagiat-o public: ”La mulți ani, scumpa mea Melanie Griffith. Ești o prietenă uimitoare, o mamă, o fiică și o soră minunată, ești atât de dulce, iubitoare, bună, creativă, talentată, generoasă și superbă! Ești frumoasă atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, sunt binecuvântată că exiști în viața mea. Te iubesc la nebunie!”, a marcat Kris Jenner aniversarea bunei sale prietene.

Melanie Griffith birthday jpg

O bună parte din tonusul de zile mari al actriței se datorează și vizitelor frecvente la o celebră clinică de sănătate din Austria, Vivamayr, al cărei prag l-a călcat recent, împreună cu actrița Rebel Wilson și Carly Steel, gazda “Entertainment Tonight”.

griffith la medspa PNG

În timpul vizitei la clinica de lux, Griffith a postat pe contul său de socializare imagini din relaxanta stațiune Altaussee, aflată în munții Austriei, și a explicat că timpul petrecut acolo e magic, că se simte întinerită, iar tratamentul îți schimbă viața.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg