Melanie Griffith în cea mai scurtă rochie la aniversarea celor 65 de ani. Celebra actriță are un look de tinerică

11 august, 2022
Melanie Griffith 65 jpg

Un model de așa, da. Melanie Griffith pare că a găsit elixirul tinereții, dacă ne ghidăm după aspectul afișat la aniversarea celor 65 de ani de viață.

Atât de tinerește s-a îmbrăcat și bine a făcut, căci îi stă superb. Faimoasa blondă a optat pentru o rochie super scurtă, cu un detaliu șic, pe gât, cu mâneci și cu tiv de dantelă la mâneci. A purtat dresuri cu picățele, bocanci negri și părul l-a prins într-un coc lejer.

Aceasta a fost ținuta în care a venit la locația de la Hollywood unde și-a aniversat cei 65 de ani, San Vicente Bungalows.

Melanie are picioare lungi, cu o musculatură definită, semn că sportul face parte din viața ei, iar asta, iată dovada, reprezintă viață, sănătate, longevitate, căci actrița arată la corp ca în tinerețe. A știut ca semnele vârstei să le ascundă elegant, cu rochia pe gât și cu mânecile lungi.

La locația unde a fost sărbătorită, a fost așteptată de o mulțime de prieteni, care au venit cu cadouri și flori. Actrița a venit singură, în superbul său SUV Porsche.

Griffith a fost discretă cu ziua sa, nepomenind nimic pe contul său de socializare, în schimb, buna sa prietenă Kris Jenner a avut grijă ca evenimentul să nu treacă neobservat. Mama lui Kim Kardashian a omagiat-o public: ”La mulți ani, scumpa mea Melanie Griffith. Ești o prietenă uimitoare, o mamă, o fiică și o soră minunată, ești atât de dulce, iubitoare, bună, creativă, talentată, generoasă și superbă! Ești frumoasă atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, sunt binecuvântată că exiști în viața mea. Te iubesc la nebunie!”, a marcat Kris Jenner aniversarea bunei sale prietene.

Melanie Griffith birthday jpg

O bună parte din tonusul de zile mari al actriței se datorează și vizitelor frecvente la o celebră clinică de sănătate din Austria, Vivamayr, al cărei prag l-a călcat recent, împreună cu actrița Rebel Wilson și Carly Steel, gazda “Entertainment Tonight”.

griffith la medspa PNG

În timpul vizitei la clinica de lux, Griffith a postat pe contul său de socializare imagini din relaxanta stațiune Altaussee, aflată în munții Austriei, și a explicat că timpul petrecut acolo e magic, că se simte întinerită, iar tratamentul îți schimbă viața.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg