Melanie Griffith se pozează ca o adolescentă

14 decembrie, 2015
Melanie Griffith selfie jpeg

Cele mai recente postări de pe contul său de socializare se vor o replică în faţa criticilor că are picioare prea subţiri şi prea multe operaţii la faţă...

Melanie şi-a arătat picioarele într-un moment de relaxare în Hawaii

Aşa se face că Melanie a simţit nevoia să facă dovada că lucrurile nu stau chiar aşa şi că oamenii sunt foarte răutăcioşi. Mai întâi a postat o fotografie cu picioarele sale, ulterior un selfie despre care pretinde că nu e retuşat digital - dar în care este machiată şi poartă ceea ce pare o perucă blondă, fiindcă se fla pe platourile de filmare. "Fără filtru. Am 58 de ani. Şi sunt în Hawaii, unde o interpretez pe mama lui Scott Caan. Haideţi, mai spuneţi nişte lucruri urâte. Crăciun fericit!", a comentat la acest selfie Melanie.

Griffith a postat şi un selfie, lăudându-se că e neprelucrat.

Şi nimic nu e întâmplător. Cele două poze cer reconfirmări despre fizicul său - cu-atât mai mult acum că Griffith este oficial single. Căci, bunăoară, imaginea cu picioarele a postat-o chiar în ziua în care s-a anunţat că a ajuns în sfârşit la o înţelegere cu Antonio Banderas. Astfel, în urma divorţului, actriţa primeşte fosta lor casă din Aspen, o pictură de Picasso şi 65.000 de dolari lunar ca pensie alimentară asigurată de Antonio. Iar actorul spaniol rămâne cu două desene, unul semnat de Picasso şi unul de Diego Rivera - iar suma obţinută din vânzarea casei lor din Los Angeles este împărţită egal între cei doi foşti soţi.

Foro: InstagramRecente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg