Melanie Griffith sufer─â de o boal─â incurabil─â

20 octombrie, 2017
Hallmark Channel Summer Television Critics Association Press Event, Los Angeles, USA   27 Jul 2016 jpeg

Este una dintre cele mai iubite actri┼úe din Cetatea Filmului ┼či face parte din genera┼úia veche de staruri, reu┼čind ├«ns─â s─â se men┼úin─â ├«n aten┼úia publicului chiar ┼či la 60 de ani, dup─â mai bine de 30 de ani de carier─â.

image

A fost c─âs─âtorit─â de 5 ori, dintre care de 3 ori cu acela┼či b─ârbat, actorul Don Johnson. A mers la altar ┼či al─âturi de actorul Steve Bauer, dar nici cu el c─âsnicia nu a durat prea mult, ajung├ónd la desp─âr┼úire dup─â 8 ani de mariaj. Ultimul ei so┼ú a fost celebrul actor ┼či c├ónt─âre┼ú Antonio Banderas cu care a fost ├«mpreun─â timp de 19 ani, p├ón─â ├«n 2015 c├ónd au ajuns la un divor┼ú dureros dar ┼či costisitor. Actri┼úa s-a ales cu sume frumu┼čele de pe urma partajului, m─âcar at├ót, dat fiind c─â infidelit─â┼úile lui au fost adesea motiv de scandal ├«n familia Griffith-Banderas, culmin├ónd cu actuala rela┼úie a actorului de 57 de ani cu Nicole Kimpel, mai t├ón─âr─â cu 20 de ani dec├ót el!

Partea mai pu┼úin bun─â este c─â acela┼či divor┼ú a ├«mboln─âvit-o pe Melanie Griffith. Actri┼úa a dezv─âluit c─â a fost diagnosticat─â cu epilepsie, afec┼úiune care s-a instalat din cauza stresului. Vedeta a vorbit pentru prima oar─â despre problemele sale de s─ân─âtate ┼či despre boala incurabil─â de care sufer─â ├«n tipul evenimentului Women's Brain Health Initiative, miercuri seara, ├«n Los Angeles.

image

Epilepsia nu se poate vindeca ┼či se manifest─â prin crize caracterizate prin convulsii puternice, dar actri┼úa se simte bine, iar starea sa de s─ân─âtate este men┼úinut─â ├«n echilibru cu ajutorul medicamentelor. "Fiecare convulsie pe care am avut-o a fost ├«ntr-un moment ├«n care eram extrem de stresat─â. Ultimile dou─â crize s-au ├«nt├ómplat c├ónd erau pe o barc─â ├«n afara ora┼čului Cannes - pe un iaht mare. Am f─âcut o criz─â major─â ┼či m-au dus la spitalul din Cannes, apoi am revenit pe barc─â. Am avut o alt─â serie de convulsii puternice ┼či m-am ├«ntors la spital. Mi-au f─âcut o electroencefalograma ┼či au ├«nceput s─â o priveasc─â foarte serio┼či."

Vestea bun─â este c─â actri┼úa se simte bine ┼či nu a mai avut o criz─â ├«n ultimii patru ani ┼či, cu siguran┼ú─â, nu a fost o coinciden┼ú─â c─â de trei ani este divor┼úat─â:  "Am divor┼úat ┼či asta a fost un medicament pentru mine", a spus Melanie r├óz├ónd ├«n fa┼úa publicului.

Foto: Arhiva OK!



Recente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg