Melissa George şi Sean Penn, apariţie rară împreună! Iată-i pe covorul roşu

14 septembrie, 2018
the premiere of Hulu's original drama series, The First jpeg

Deşi joacă împreună în filmul „The First“, Melissa George şi Sean Penn nu prea au fost văzuţi împreună, mai ales din cauza faptului că ei au o viziune diferită asupra vieţii.

Melissa George, alături de Sean Penn

Prezenţi în Los Angeles la premiera de gală a peliculei, Melissa şi Sean s-au fotografiat împreună pe covorul roşu, iar tabloidele au reacţionat imediat. Deşi par foarte zâmbitori, mulţi au spus că expresia feţei este doar o mască, deoarece nu le-ar face plăcere să fie unul în apropierea altuia.

Presa din străinătate notează că Melissa George a fost deranjată în trecut de unele afirmaţii ale lui Sean Penn, referitoare la faimosul hashtag #MeToo. Actorul a spus că nu poate afirma dacă este de partea actriţelor care îl acuză pe Harvey Weinstein de agresiune sexual sau de partea producătorului american.

„Nu pot comenta nişte evenimente ca acestea. Suntem ca în război. Cineva spune că s-a întâmplat ceva, altcineva spune că s-a întâmplat altceva. Nu am fost acolo, să văd ce s-a întâmplat. Trebuie să fim atenţi ce facem. Ştiu că se spun multe minciuni în presă. Şi ştiu că unele personae omit intenţionat nişte aspect atunci când povestesc unele lucruri. Mă refer la ce spun femeile despre bărbaţi“, a spus în trecut Sean Penn.

Melissei George nu i-au picat foarte bine afirmaţiile lui Penn, deoarece în trecut ea şi-a acuzat fostul soţ că a bătut-o şi a agresat-o sexual.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg