Mena Suvari, traumatizată de fostul iubit. Vedeta din ”American Beauty”a fost abuzată sexual și forțată să aibă relații intime în trei

28 iulie, 2022
Mena Suvari jpg

Actrița a mărturisit toată drama trăită în tinerețe și care i-a marcat întreaga viață.

Căci începutul a fost extrem de greu, iar Mena realizează manipularea halucinantă a celui care trebuia atunci să-i fie partener.

Actrița a dezvăluit că unul dintre iubiții săi a forțat-o să facă sex în trei cu alte femei. Într-un interviu acordat ”The Guardian”, starul din ”American Beauty” a mărturisit că avea doar 17 ani, când l-a cunoscut pe bărbatul care i-a traumatizat viața. Acesta o agresa verbal și fizic.

Mena Suvari (2) jpg

Vedeta în vârstă acum de 43 de ani susține că acel inginer de lumini cu care a avut o relație a obligat-o să folosească tot felul de jucării sexuale dureroase și că a avut nevoie de ajutor medical după partidele de sex anal impuse de acesta!

Mena Suvari spune: ”Nu eram iubită, ci folosită. Eram doar un corp, un receptor al dorințelor sale.” Și e de părere că nu a avut ocazia să se descopere sexual pe ea însăși, că a fost o perioadă de începuturi pe care ea a ratat-o.

Potrivit PageSix, Suvari refuză să-i dea numele acestui bărbat care i-a marcat tinerețea într-un fel monstruos, dar a mărturisit că manipularea sa atinsese cote paroxistice. O trimitea pe ea însăși să agațe femei pentru partidele de sex în trei, inclusiv actrițe pe care le cunoștea pe platourile de filmare. De-a lungul timpului, cu unele dintre acele femei s-a mai întâlnit întâmplător, iar uneia chiar i-a spus: ”Să știi că nu eu eram cea care voia să facă lucrurile acelea.” Femeia a fost surprinsă, căci iubitul de atunci exact invers le spunea partenerelor lor care se alăturau în cuplu.

Acum Mena Suvari și-a găsit liniștea și fericirea, după această tinerețe zbuciumată. Este căsătorită cu Michael Hope și împreună au un fiu de 1 an, Christopher.

stanga
dreapta
Mena Suvari (4) jpg
Mena Suvari (5) jpg
Mena Suvari (3) jpg
Mena Suvari (2) jpg
Mena Suvari jpg

Suvari a mai dezvăluit The Guardian că nu a știut cât de tare era manipulată și cât de naivă a putut să fie. De asemenea, că s-a temut să vorbească mai demult. Însă e conștientă acum de cât de perfid poate fi abuzul sexual.

Viața ei a fost sub semnul neșansei, căci a mai avut o experiență tulburătoare, la doar 12 ani. Suvari a dezvăluit mai demult că prietenul fratelui său mai mare a violat-o la această vârstă. Toate aceste experiențe înfiorătoare și-au pus amprenta, iar Mena s-a confruntat mai târziu cu dependența de droguri, un refugiu bine cunoscut al persoanelor abuzate.

Viața însă nu a abandonat-o total, iar starul are acum o familie frumoasă și unită de când s-a măritat în secret cu Hope, cel de-al treilea soț al său, în 2018, după doi ani de relație.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG