Meniu de festival! Weekendul acesta, cei 4 jurați de la „Chefi la cuțite” vor găti la Summer Well
Chefii vin la Festivalul Summer Well cu cele mai savuroase gustări, preparate de ei la standul show-ului culinar de la Domeniul Știrbey.

Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din România, aduce, începând de mâine, la Festivalul Summer Well cele mai savuroase gustări, create după rețete gândite de cei patru jurați special pentru această ocazie. Astfel, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu vin la întâlnirea cu publicul de pe Domeniul Știrbey din Buftea în serile de 8, 9 și 10 august, fiind gata să transforme standul Chefi la cuțite într-un punct de atracție unde fanii emisiunii se vor putea delecta cu preparate ce poartă semnăturile celebrilor jurați.
Chef Ștefan Popescu va prepara la Festivalul Summer Well Rock’n’pork juicy sandwich cu mozzarella și ceapă crocantă, iar Chef Orlando Zaharia va pregăti sandwich-ul Puterea gustului, în vreme ce Chef Richard Abou Zaki va intra în scenă cu porții delicioase de costiță de porc afumată cu fân și glazurată cu sos barbeque de cireșe, iar Chef Alexandru Sautner va definitiva meniul Chefi la cuțite cu prăjituri Baba cu înghețată de cafea. Cei prezenți la standul show-ului culinar de la Festivalul Summer Well vor avea astfel ocazia să-i vadă pe cei patru jurați în acțiune, să simtă vibrația din ringul amuletelor și să deguste preparatele Chefilor.
De azi și până duminică, la Festivalul Summer Well urmează trei seri de întâlniri memorabile cu jurații celui mai iubit show culinar din România!




Chef Alexandru Sautner l-a vizitat pe Chef Richard Abou Zaki la Porto San Giorgio
Înainte de întâlnirea cu publicul la Festivalul Summer Well, care începe azi la Domeniul Știrbey, Chef Alexandru Sautner și-a rezervat câteva zile de concediu alături de familie, în Italia, ocazie cu care i-a făcut o nouă vizită lui Chef Richard Abou Zaki la Porto San Giorgio. Timpul le-a permis de data aceasta juraților „Chefi la cuțite” să petreacă împreună câteva zile.
”Am avut o vacanță în care am combinat utilul cu plăcutul – nu am uitat de partea antreprenorială, dar a fost și relaxare, și turism culinar: am avut toate ingredientele pentru vacanța perfectă în familie. Am fost în vizită la Richard – de data aceasta am ajuns și la pizzeria lui, Controluce, unde am mâncat o pizza fantastic de bună, cred că cea mai bună pizza pe care am mâncat-o vreodată. Apoi am cinat la Retroscena – iar aici nici nu mai trebuie să spun cât de bună a fost mâncarea și cât de specială este atmosfera din restaurantul lui Chef Richard”, a povestit Chef Sautner.
”M-am bucurat că am reușit să ajung și la Ancora, în Cesenatico – acesta este primul restaurant cu o stea Michelin al lui Chef Agostino Iacobucci, care a venit la „Chefi la cuțite” sezonul trecut. Mâncarea a fost spectaculoasă, dar am continuat periplul culinar în Bologna, la al doilea restaurant al lui Iacobucci. Aici am descoperit o bucătărie foarte fresh, cu multe texturi – o experiență culinară memorabilă.”







„Nu am ratat nici laboratorul de cofetărie al lui Chef Iacobucci – acolo unde face o prăjitură Baba senzațională. Iar cei care vor veni la standul „Chefi la cuțite” de la Summer Well vor putea gusta această prăjitură tradițională, căreia i-am dat touch-ul personal, cu înghețată de cafea și spumă de mascarpone – o Baba Tiramisu în viziunea mea, cu care vreau să-i încânt pe cei prezenți la Domeniul Știrbey. Vacanța mea a continuat în Milano Marittima, unde m-am întâlnit cu partenerul meu de afaceri pentru lanțul de gelaterii – iar alături de el am fost la pescuit. Altfel spus, o vacanță completă, cu un mix extraordinar de experiențe. Iar săptămâna va culmina cu serile de la Festivalul Summer Well, unde abia aștept să-mi revăd colegii și să ne întâlnim cu cei care ne urmăresc în show-ul Antenei 1, Chefi la cuțite”, a adăugat Chef Alexandru Sautner.
FOTO: Antena 1

































