Meryl Streep, suferinţa din spatele unui zâmbet trist. Şi-a pierdut marea dragoste şi s-a prefăcut că a murit ca să scape de o agresiune

7 februarie, 2020
7 mer jpg jpeg

Şi-a ascuns multă vreme tristeţea sub un zâmbet aruncat la întâmplare, dar, de curând, Meryl Streep a decis să vorbească despre suferinţa pe care a îndurat-o.

Viaţa ei nu a fost deloc uşoară. A fost atacată de două ori şi bătută atât de tare de nişte infractori încât s-a prefăcut că este moartă, astfel încât să poată scăpa. "Am avut noroc, instinctele mele m-au ajutat. Am jucat rolul mortului şi am aşteptat până când loviturile s-au oprit".

Aceasta nu a fost însă singura întâmplare care o putea costa viaţa pe faimoasa actriţă. Într-o seară a iesit în oraş în compania unei bune prietene, Cher. La un moment dat a devenit martora unui conflit, a văzut cum o persoană era atacată, dar nu a putut să închidă ochii şi să meargă mai departe. Cu un curaj nebunesc a încercat să ia urma atacatorului. "Hoţul a fugit, a fost un miracol. O puteţi întreba pe Cher, era acolo'', spunea actriţa.

Cea mai frumoasă, dar şi cea mai tragică poveste este legată de dragostea pe care a pierdut-o, colegul său John Cazale. Idila lor a început timid în urmă cu patru decenii. John era cu 14 ani mai mare decât ea, iar dragostea dintre ei s-a manifestat încă de la prima întâlnire, în 1976.

 „Nu era ca nimeni întâlnit vreodată. Era plin de compasiune, manifesta interes pentru problemele oamenilor”, spune Meryl despre John.

 Deşi s-au iubit foarte mult nu au putut sta în calea destinului. John se simţea tot mai rau, iar la rugamintea unui prieten a ajuns la medic. Verdictul a fost crunt, suferea de cancer pulmonar, iar boala era intr-un stadiu avansat.

 Lupta ei a durat până la sfârşit, când John a murit.

 Când a aflat că este bolnav, actorul a renunţat imediat la piesele sale, iar Meryl a început să lucreze cu normă întreagă şi chiar mai mult decât înainte.

 „Sunt îngrijorată, dar mă prefac tot timpul că sunt veselă, ceea ce este mai epuizant din punct de vedere emoţional decât orice muncă pe care am făcut-o vreodată" , mărturisea Streep în scrisoarea pe care a trimis-o profesoarei sale de actorie, pe cand John era În spital,  Aceasta a fost însă singura dată cand Meryl a vorbit despre problemele cu care se confrunta.

 Actrita s-a recuperat greu după pierderea suferita, apoi  s-a căsătorit cu sculptorul american Don Gummer, cu care este şi astăzi. Actriţa este mama a patru copii.  Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg