Mesajul răvășitor al lui John Travolta, după moartea Oliviei Newton-John, partenera sa din ”Grease”

9 august, 2022
Olivia Newton John și John Travolta jpg

Cele două staruri au scris istorie împreună cu musicalul ”Grease”. John Travolta și-a luat public adio de la draga sa prietenă și fostă parteneră de film.

Olivia Newton John și John Travolta (2) jpg

Actorul este foarte marcat de decesul fostei colege Olivia Newton-John, care a murit luni la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.

”Draga mea Olivia, ne-ai îmbogățit viețile. Aportul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom reîntâlni, la un moment dat. Cu prețuire, al tău John, din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna. Al tău Danny. Al tău John”, a scris Travolta afectat, în dreptul unei imagini cu Olivia în tinerețe, pe care a încărcat-o pe contul său de socializare.

Cei doi au înregistrat un mega succes cu filmul Grease, lansat în 1978. Travolta, acum în vârstă de 68 de ani, l-a jucat pe Danny Zuko, în timp ce Olivia a fost Sandy Olsson. De la lansarea celebrului musical, cei doi actori au rămas foarte buni prieteni.

Newton-John s-a stins la ferma sa din California de Sud, înconjurată de prieteni și familie, după o luptă cu cancerul cât o viață de om!

În mesajul transmis publicului, apropiații actriței au notat: ”Olivia a reprezentat simbolul triumfului și al speranței mai bine de 30 de ani, în timp ce a dezvăluit, pas cu pas, lupta cu boala, cu cancerul de sân. Demersurile începute de ea vor continua prin intermediul Fundației Olivia Newton-John, dedicată tratamentelor și studierii plantelor medicinale.”

Travolta rămăsese într-o relație de prietenie cu Olivia, se vedea din când în când, își scriau.

Cu un an înainte, Newton-John a anunțat că fusese diagnosticată cu cancer la sân pentru a treia oară.

Actrița era căsătorită de 14 ani cu John Easterling și are o fiică în vârstă de 36 de ani, Chloe Lattanzi.

John Travolta şi Kelly Preston jpeg

De aceeași boală cumplită a murit și soția lui John Travolta, Kelly Preston, în 2020, la doar 57 de ani. Cei doi au fost căsătoriți 29 de ani și au împreună doi copii. Lupta lui Kelly Preston cu cancerul de sân a fost însă mult mai scurtă decât a Oliviei: doi ani.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg