Mesaj pentru soţul lui Mel B: „Sper să arzi în focurile iadului!“

6 aprilie, 2017
stephen belafontemel b gettyimages 495026004 jpg jpeg

În cel mai urât divorţ de celebrităţi din această perioadă, cel dintre Mel B şi soţul ei, Stephen Belafonte, aflăm în fiecare zi amănunte greţoase.

Iar acestea îl au în prim-plan pe producătorul muzical descris de fosta Spice Girl ca fiind abuziv şi obsedat sexual.

Mel B şi Stephen Belafonte divorţează după zece ani de mariaj

Ei bine, azi, sora lui Melanie, Danielle Brown, a postat un mesaj foarte virulent pe Instagram la adresa fostului ei cumnat, pe care l-a acuzat că este un bătăuş de femei şi un psihopat.

„Opt ani de telefoane abuzive în care mie şi mamei mele ni se spunea că n-o vom mai vedea pe Melanie niciodată. Acum, râd şi sărbătoresc faptul că n-ai avut dreptate“, îşi începe mesajul sora mai mică a vedetei din Spice Girls.

„Eşti un bărbat demn de milă. Sper să putrezeşti în închisoare şi să arzi în iad!“, îşi continuă sora lui Mel postarea foarte dură.

Hashtagurile care au însoţit postarea lui Danielle pe Instagram sunt şi ele cât se poate de revelatoare: #wifebeater #physcopath #animalkiller #abuser #eventslocker #moneylaundering #fraud #criminal #adultery #kidnap #attemptedmuder #firearm #controling #violent #evil #devilman #gotmysistersback #united #mydadisdancinginhisgrave #dontmesswiththebrowns.

Reacţia surorii lui Mel este de înţeles, având în vedere că Mel a rupt orice legătură cu familia ei încă din 2008, după ce aceasta nu a fost de acord cu legătura ei cu Stephen, cu care s-a căsătorit în 2007.

Vânătăile expuse în fotografii ataşate la cererea de divorţ

Odată cu depunerea actelor de divorţ, Mel s-a împăcat cu sora şi mama ei, artista pierzându-şi, însă, tatăl, care a murit de cancer luna trecută.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg