Mesajele de “Adio!” postate online de celebrităţi înainte de a-şi lua viaţa

2 august, 2017
Untitled collage(2) jpeg

Au luat decizia de a-şi încheia socotelile cu viaţa, iar, înainte de-a recurge la gestul extrem, au adresat un ultim mesaj tuturor celor care le-au fost aproape în timpul vieţii. Iată ce au scris online sinucigaşii de la Hollywood!

Robin Williams

image

Actorul care ne-a încântat în filme precum Mrs. Doubtfire (1993), Good Will Hunting (1997) şi Aladdin (1992) ne-a luat complet prin surprindere când şi-a luat viaţa pe 11 august 2014. Fără să dea semne că ar fi suferit de o boală incurabilă, Robin părea fericit şi sănătos în momentul în care a încercat şi chiar reuşit să se sinucidă. De fapt, îndrăgitul actor suferea de o depresie cruntă şi a recurs la gestul extrem în încercarea de a-şi încheia suferinţa.

image

Ultima postare a sa pe Instagram i-a înduioşat pe fanii acestuia. Spunea tuturor cât de fericit era el că sărbătorea ziua de naştere a fiicei lui, Zelda. “La mulţi ani, domnişoarei Zelda Rae Williams! A împlinit un sfert de secol azi, dar va fi întotdeauna fetiţa mea. La mulţi ani@zeldawilliams! Te iubesc!”

image

La scurt timp după această postare, Williams s-a sugrumat cu o curea şi şi-a dat ultima suflare. Avea 63 de ani şi a şocat lumea întreagă cu gestul extrem la care a recurs. După dispariţia sa, au apărut tot felul de teorii legate de sănătatea şubredă a genialului actor, care ar fi fost chinuit de un soi de demenţă, care i-ar fi luat pur şi simplu minţile. Nu contează ce anume l-a împins pe Robin să se sinucidă, ci mai ales faptul că am pierdut unul dintre cei mai talentaţi actori din istoria cinematografică!

Amy Winehouse

image

A fost o cântăreaţă şi o compozitoare de excepţie, însă şi o mare dependentă de alcool, care şi-a încheiat socotelile cu viaţa la numai 27 de ani, din cauza viciului care a biruit-o într-un final. De fapt, se pare că artista britanică băuse – a câta oară?! – mult prea mult şi a murit din cauza intoxicaţiei cu alcool.

image

În cazul ei, nu a fost o mare surpriză că Amy a sfârşit aşa cum a sfârşit pentru că dădea semne evidente că obişnuia să bea mai mult decât ar fi trebuit. Se urca pe scenă beată şi, în ultima vreme înainte de dispariţia sa, nu mai reuşea nici măcar să-şi susţină concertele programate. Totuşi şi-a conştientizat problema şi, probabil împinsă de la spate de cei dragi, a încercat să scape de dependenţa ei, internându-se de numeroase ori în clinici faimoase de reabilitare, însă, din păcate, fără succes.

image

Ultima ei postare  pe social media a fost o încercare de a-şi promova cea mai recentă realizare muzicală a ei, însă n-a mai apucat să se bucure de pe urma succesului pe care l-ar fi avut dacă ar fi reuşit să-şi ducă până la capăt proiectele profesionale. Ce păcat!

Lisa Robin Kelly

Lisa este blonda din serialul That 70s Show

O ştiţi din serialele Married… with Children şi, mai ales, That 70’s Show, în care a jucat rolul Laurie Forman. Tânăra actriţă şi-a făcut debutul în 1992, alături de Familia Bundy, după care a apărut în alte producţii televizate de succes, însă cariera ei a avut de suferit din cauza dependenţei ei de droguri. Intoxicată cu tot felul de substanţe interzise, Lisa a ales sinuciderea la numai 43 de ani. Aşadar, pe 15 august 2013, şi-a luat “Adio!” de la întreaga lume, după ce fusese surprinsă, de numeroase ori, într-o stare ba euforică, ba deplorabilă de către paparazzi.

De nerecunoscut!

Ultima sa apariţie în presa de peste Ocean a fost un interviu pe care l-a acordat celor de la ABC News, unde era deja evidentă decăderea actriţei.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}