Mesajul emoționant al lui Will Smith pentru Chris Rock: ”Am rănit o mulțime de oameni”

1 august, 2022
WillSmith PNG

Cu exact patru luni de la ultimul său mesaj în social media, Will Smith revine, la fel de spășit cum a plecat, doar că mult mai asumat acum.

Actorul a înregistrat un material video în care i se adresează lui Chris Rock și răspunde întrebărilor fanilor.

Desigur, totul are legătură cu infama palmă de la Oscaruri, care i-a umbrit serios actorului distincția primită, accea de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Timp de 6 minute, Will vorbește despre derapajul său și le mărturisește urmăritorilor că l-a contactat pe Rock, însă acesta i-a transmis că deocamdată nu este pregătit să poarte o discuție și că îl va căuta el când va fi cazul.

Spovedania lui Smith din online a fost apreciată de aproape două milioane de persoane, inclusiv de prietenul său Kevin Hart, care i-a trimis inimioare.

Intervenția lui Smith vine la câteva zile după ce Chris Rock a făcut primul comentariu public legat de episodul ciudat de la Oscaruri: „Cei care spun că vorbele dor nu au primit niciodată un pumn în faţă.” Și a adăugat: „Nu sunt o victimă. Da, chestia aia a durut, fir-ar să fie. Însă am depășit momentul și am revenit la treabă.”

Will Smith este foarte îndurerat de efectele produse de gestul său. Actorul spune că-și cere scuze în primul rând de la mama lui Chris Rock, căci i-a produs atâta durere. Îi pare rău că le-a stricat seara colegilor de breaslă și se simte foarte vinovat din această cauză. Smith își toarnă efectiv cenușă în cap, înțelegând cât de greșită a fost abordarea sa. Nici o secundă nu și-a justificat acțiunea care e posibil să rămână în istorie ca cea mai mare gafă făcută vreodată pe scena de la Oscaruri.

Acum rămâne de văzut doar cum, cine și când îl va ierta pe Will Smith. Mulți dintre fanii săi îi sunt alături.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp