Mesajul emoţionant transmis de Elena Băsescu: "Mereu alături de mama..."

2 iunie, 2020
11 elena basescu 4 jpg jpeg

Nu mai apare aşa de des în lumina reflectoarelor, dar Elena Băsescu are grijă să transmită gânduri bune de fiecare dată. Iată că recent, fiica fostului preşedinte şi-a mărturisit dragostea către cea care i-a dat viaţă. 

În urmă cu ani de zile o vedeam pe Elena Băsescu la TV, discutând diverse situaţii politice. Iată că de o bună perioadă de timp apare în altfel de ipostaze. Este mamă full-time, are trei copii superbi, dar şi antreprenor. Aceasta are o fetiţă şi un băiat, din prima căsnicie, şi încă o fiică din altă relaţie, pe micuţa Anastasia. De ce în ipostaza de antreprenor? De când a devenit mamă pentru a treia oară, acesta şi-a lansat şi un brand de haine pentru mămici şi copii. 

Ei bine, iată că de curând, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Elena Băsescu şi-a amintit de vremurile când era copil, de când mama era mereu aproape de ea. La fel se întâmplă şi acum, bunica are grijă de nepoţi. 

"Îmi amintesc cu drag cât de frumoase erau zilele de 1 Iunie, când eram copil. Mereu alături de mama.... Astăzi, tot lângă ea mă simt cel mai iubit copil şi, lângă Sofia, Junior si Nastia, cea mai iubită mamă. La mulţi ani tuturor copiilor din lume! Să aveţi o zi minunată şi o viaţă la fel de frumoasă ca fiecare dintre voi! Vă mulţumim că ne faceţi vieţile frumoase şi zilele senine!"

9 elena basescu 2 jpg jpeg

Maria Băsescu a fost mereu o prezenţă discretă, chiar şi atunci când soţul ei era preşedintele României. Acum se ocupă de nepoţi, dar ar avea şi un job la cei 68 de ani ai săi. Ea ar lucra ca administrator al moşiei pe care fiica sa, Ioana, o are la Nana, în Călăraşi. Doamna Băsescu are calitatea de administrator al celor 290 hectare de teren agricol din comuna Nana, pentru care Ioana a făcut un credit de 1.000.000 euro. Maria Băsescu ar avea un salariu lunar de 5.000 de lei, potrivit bugetul.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg