Mesajul încărcat de durere al Oanei Pellea: ”Am obosit”

17 noiembrie, 2021
1 oana pellea jpg jpeg

Oana Pellea şi-a deschis sufletul pe reţelele de socializare. Actriţa care a fost implicată în aşa zisul curent #rezist simte că a murit şi ultima speranţă pentru România.

Dacă actriţa mai credea în urmă cu ceva timp că ţara noastră mai are o şansă spune că, din păcate, speranţele încep să se dizolve într-o ceaţă din ce în ce mai densă.

Fiica regretatului actor Amza Pellea a participat în trecut la mitingurile #rezist ale celor care doreau să se termine cu corupţia la nivel înalt din România. Însă pandemia şi lupta pentru putere a dezvăluit alianţe politice greu digerabile pentru marea majoritate a oamenilor, iar Oana Pellea anunţă că a decis să se retragă din implicarea civică, spunând doar că speră ca România să aibă vreodată conducători care să o şi iubească.

Iată ce mesaj dureros a transmit actriţa în social media: ”Îmi iubesc ţara, dar nu-mi iubesc guvernanţii. Păcat de ţara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, minţită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat şi batjocorit de către domnul Iohannis şi de către cei de la Putere.

Speranţa mea a obosit. Speranţa mea şi a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ŞI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democraţie… se pare că degeaba…

Mă retrag în profesia mea. În cărţile mele… în ţara din inima mea (care se numeşte tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Ţară.

M-am săturat să văd oameni mărunţi care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.

Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existenţa mea umilă, şi… atât.

Tot ce am afirmat aici conţine multă durere, cinste, tristeţe şi mult-mult dezgust.

Sper ca cei care mai au energie, forţă şi mai ales conştiinţă să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică şi demnă, o Românie cu legi şi oameni drepţi.

Mi-aş fi dorit să mai am resurse de speranţă.

Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâşiat de hiene hulpave.”, conchide Oana Pellea pe Facebook.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
Damian D PNG
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg