Mesajul Laurei Cosoi la șapte ani de mariaj: "Îmi doresc să ne cuprindem în brațe cu aceeași emoție"

9 august, 2022
laura11 jpg

Iubirea lor prinde aripi în fiecare zi. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin,  au sărbătorit, ieri, 7 ani de la cununia religioasă!

“Sărbătorim “nunta de cupru”, cuprul fiind simbolul echilibrului! Eu nu îmi doresc decât să ne cuprindem în brațe cu aceeași emoție cu care o facem acum, încă o viață! La mulți ani, iubitule!”, a scris frumoasa blondă pe o rețea de socializare.

laura15 jpg

Actrița și soțul ei au marcat șapte ani și de la cununia civilă.

“Se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival , a continuat cu o masă alături de prieteni în centru vechi și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruță, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apă rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul!”a mai spus Laura.

Laura Cosoi și Cosmin sunt de 10 ani împreună. Actrița a recunoscut, de curând, că până să îl întâlnească se simțea bărbatul într-o relație.

„Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină, iar el era obișnuit ca el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și așa  maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg