Mesajul lui Virgil Ianţu din spital, după ce a donat plasmă. A fost infectat cu coronavirus, dar s-a vindecat

6 noiembrie, 2020
4 virgil iantu are coronavirus 2 jpg jpeg

Ce se întâmplă cu Virgil Ianţu la o lună de când a fost testat pozitiv cu coronavirus? Prezentatorul are zâmbetul pe buze şi face fapte bune!

La începutul lunii octombrie Virgil Ianţu a anunţat că este infectat cu coronavirus. Dezvăluia atunci: "Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la Spitalul Monza şi acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar să nu lăsăţi garda jos şi sa va protejaţi cât puteţi, purtând masca şi exagerand cu igienă. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!"

A trecut o lună de atunci, prezentatorul s-a vindecat, acum se simte bine. A făcut un gest jos pălăria, a mers la spital pentru a dona plasmă. A avut şi un mesaj pentru toţi cei care îl urmăresc: "Dacă e să alegeţi să faceţi cea mai mică fapta bună, fără efort mare, ci doar câteva ore libere, atunci va rog să faceţi un drum să donaţi sânge sau plasmă, în cazul în care aţi fost pozitivi. Cu o donaţie de plasmă puteţi salva trei vieţi. Iar cei cu grupa de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare şi de una şi de altă, aşa că va rog, nu staţi pe gânduri."

1 virgil iantu la spital jpg jpeg

Virgil Ianţu, despre cum a învins boala

Virgil Ianţu a petrecut două săptămâni în izolare după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Prezentatorul de la TVR 2 şi-a pierdut gustul şi mirosul şi pentru câteva zile a acuzat o stare de rău. ”Nu am fost internat, am avut o formă uşoară. Mi-am pierdut gustul şi mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut şi investigaţii, am plămânii afectaţi sub 10%. Nu au fost probleme”, a mărturisit Virgil Ianţu la Pro TV.

Prezentatorul recunoaşte că a rămas cu un gust amar după ce anumite persoane l-au acuzat că a primit bani ca să se dea bolnav. ”E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez aşa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei.”, a mai spus el.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg