Mesajul Nadiei Comăneci: "Doar împreună putem combate acest virus"

17 martie, 2020
1 nadia comaneci despre coronavirus jpg jpeg

Nadia Comăneci este conştientă de criza în care ne aflăm din cauza coronavirusului şi oferit în mediul online câteva sfaturi românilor. Este cu sufletul alături de ei!

Fosta campioană a gimnasticii româneşti este la curent cu tot ce se întâmplă din cauza pandemiei coronavirus. Şi în România, dar şi în Statele Unite, acolo unde locuieşte de ani buni, au fost depistate multe persoane infectate cu noul virus.

În aceste condiţii, Nadia Comăneci a ales să transmită un mesaj în română, câteva sfaturi care să ne ajute. Spune că trebuie să fim foarte atenţi la igienă. 

„Acum este un moment extrem de important şi fiecare dintre noi avem o mare responsabilitate, faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să ne ferim de locurile aglomerate”, a spus Nadia Comăneci pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                   #sanatate #doarîmpreună #staysafe O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe Mar 14, 2020 la 9:44 PDT

Vezi această postare pe Instagram

#sanatate #doarîmpreună #staysafe

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

Ea a mai adăugat un mesaj puternic, cum că trebuie să fim mai uniţi ca niciodată: „Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă multă sănătate”

În urmă cu mulţi ani de zile, Nadia Comăneci s-a stabilit în Statele Unite. Locuieşte acolo alături de soţul ei şi de băiatul său. Campioana noastră vizitează des România, la diferite evenimente sau pentru a-şi vedea mama. Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg