Mesajul pe care îl transmite Fuego de ziua lui tuturor admiratorilor săi şi câţi ani împlineşte artistul

23 august, 2021
1 fuego jpg jpeg

Îndrăgitul artist Paul Surugiu are o comunicare foarte strânsă pe pagina sa de socializare cu fanii săi, care îi sunt mereu aproape.

De aceea, nu putea să îi uite la ceas aniversar. Paul împlineşte 45 de ani, chiar dacă nu îşi arată vârsta. Şi cu ocazia acestui eveniment, pentru care a primit deja mii de mesaje, artistul are câteva cuvinte pentru toţi cei care îl iubesc.

”Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că ştiu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri şi multă putere de muncă?

Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc şi sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeaşi forţă! Am şi bucurii şi tristeţi, am speranţe, ambiţii şi multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfaţă de atâţia ani!

N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului! Am făcut tot ce mi-am propus.

Am luptat şi m-am lovit de multe oprelişti. Am suferit mult şi-am fost pe nedrept judecat. Am strâns în suflet durerea şi mereu m-am regenerat pentru că am un fel de putere interioară care nu-mi dă pace să stau. Am trudit cu sânge, am dat din coate, mi-a păsat, am avut voinţă şi răbdare. Am ajuns pe mai multe capitole artistice şi sunt fericit că rămâne muzica mea, de mai multe genuri, rămân emisiuni de colecţie, picturi speciale, editoriale şi spectacole pe care sigur oamenii şi le vor aminti.

Îmi doresc să fiu la fel ca până acum, voi să-mi fiţi aproape şi sa fiu sănătos!

Mulţumesc tuturor celor care azi îşi vor răpi puţin din timpul lor şi se vor gândi la mine! De la ora 15.00, vă aştept în direct, la Kanal D, la TEO SHOW, să celebrăm ziua mea! Iar seara, de la ora 20.00, sărbătoresc pe scena Teatrului Naţional din Bucuresti, cu publicul meu, într-un concert de senzaţie alături de Prestige Orchestra şi Alesis! Vă iubesc! Sunt fericit!”, a scris Paul Surugiu pe Facebook.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg