Mesajul postat de Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale

30 martie, 2023

Autointitulata Contesă Digitală a transmis primul mesaj după ce a fost prinsă de polițiștii rutieri la volan sub influența substanţelor interzise.

Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg

Ana Morodan şi-a şocat întreaga comunitate de followeri, după ce a tamponat două maşini, apoi a condus fără carnet, după care a fost găsită conducând sub influența substanţelor interzise.

Pentru că ştia că urmăritorii săi abia aşteaptă o reacţie din partea ei, după ce toată ziua a apărut la toate grupajele de ştiri de la toate televiziunile, Ana Morodan a postat şi primul său mesaj.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine", şi-a început Ana Morodan mesajul.

"Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită", a transmis ea, justificându-şi starea în care a fost găsită de poliţiştii rutieri.

Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (5) jpg

"Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult că oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, şi-a încheiat Ana Morodan mesajul postat pe contul său de Instagram.  

La o oră de la postare, mesajul a fost văzut de aproape 15.000 de utilizatori şi a produs 850 de comentarii în online.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg