Mesajul sfâşietor al Vanessei, soţia lui Kobe Bryant, la patru zile de la moartea acestuia

30 ianuarie, 2020
1 img 7422 jpg jpeg

Vanessa Bryant a decis să publice un mesaj plin de durere pe pagina ei de Instagram, ca urmare a morţii soţului şi fiicei ei, Gianna, în teribilul accident de elicopter petrecut pe 26 ianuarie.

img 7423 jpg jpeg

Sfâşiată de durere, aceasta nu s-a oprit din plâns zilele acestea, iar ieri şi-a schimbat poza de profil cu un instantaneu cu fiica şi soţul ei, postând şi un mesaj de mulţumire întregii lumi care s-a rugat pentru ea şi tuturor celor care i-au oferit suport în aceste zile grele:

“Eu şi fetele mele vrem să mulţumim milioanelor de oameni care ne-au arătat suportul lor şi dragostea în timpul acestei perioade groaznice. Mulţumim pentru toate rugăciunile. Avem nevoie de ele cu siguranţă. Suntem complet devastaţi de pierderea subită a soţului meu iubit, Kobe – un tată minunat pentru copiii noştri şi de pierderea dulcei mele Gianna – o fată iubitoare, recunoscătoare şi minunată şi o soră minunată pentru Natalia, Bianka şi Capri. Suntem,în egală măsură, devastaţi de pierderile suferite duminică de ceilalţi şi le împărtăşim suferinţa. 

Nu există cuvinte suficiente să descriem durerea pe care o purtăm acum. Mă mai linişteşte gândul că atât Kobe, cât şi Gigi ştiu că erau extrem de iubiţi. Am fost extrem de binecuvântaţi să îi avem în vieţile noastre. Şi ne dorim ca ei să fi rămas aici, veşnic cu noi. Au fost luaţi de lângă noi prea devreme. Nu sunt sigură ce ne aşteaptă de acum încolo şi e imposibil să ne imaginăm viaţa fără ei. Dar ne trezim în fiecare noi şi găsim forţa să mergem mai departe pentru că atât Kobe, cât şi fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea pe care le-o purtăm este nemărginită. Îmi doresc doar să îi mai pot îmbrăţişa, să îi sărut şi să le trimit binecuvântarea mea. Să îi avem aici, lângă noi, pentru totdeauna. 

Vă mulţumim că ne-aţi împărtăşit bucuria, suferinţa şi suportul. Vă dorim să ne respectaţi intimitatea de care avem nevoie să navigăm prin această realitate nouă.

Mulţumim mult pentru rugăciunile voastre şi pentru că ne iubiţi pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka , Capri şi pe mine”.

img 7424 jpg jpeg

Se pare că trupul neînsufleţit al fostului campion NBA a fost identificat cu ajutorul amprentelor, urmând să fie anunţată data înmormântării. Soţia lui, Vanessa şi cele trei fiice vor moşteni o avere de peste 600 mil. $. Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg