Mesajul transmis de Jelena, soţia lui Novak Djokovic, a generat un val de emoţie: "În Serbia e Crăciunul… Trag aer în piept!”

9 ianuarie, 2022
1 jelena djokovic 3 jpg jpeg

Soţia liderului mondial din tenis a postat un mesaj răvăşitor, după ce soţul ei a fost carantinat într-un hotel pentru imigranţi din Australia.

Scandalul din jurul tenismenului Novak Djokovic, care a încercat să intre în Australia fără certificatul de vaccinare, aşa cum impun autorităţile, ci doar în baza unei dispense medicale, a prins proporţii globale. 

Astfel, în timp ce liderul ATP este cazat într-un hotel de stat alături de refugiaţi, unde va trebui să aştepte decizia pe care judecătorii o vor lua luni, pe 10 ianuarie, soţia sa, Jelena Djokovic, a publicat un mesaj pe în care spunecă şi-ar fi dorit să fie alături de soţul său de Crăciunul pe rit vechi.

 „Astăzi este Crăciunul în Serbia, vă urez să fiţi sănătoşi, fericiţi, în siguranţă şi împreună cu familiile voastre. Ne doream să fim cu toţii împreună astăzi, dar consolarea mea este că măcar suntem sănătoşi. Şi vom învăţa din această experienţă."

6 jelena djokovic 5 jpg jpeg

În postarea care a primit peste 7.000 de aprecieri pe Twitter şi alte 5.000 pe Instagram, aşa-numita "Primă Doamnă a tenisului" le mulţumeşte fanilor pentru mesajele de susţinere trimise lui Novak, dar spune că îi e greu să găsească înţelegere şi recunoştinţă pentru lucrurile întâmplate la Melbourne în această săptămână.

"Vă mulţumesc, dragi oameni din întreaga lume, pentru că vă folosiţi vocea pentru a-i trimite dragoste soţului meu! Trag aer în piept pentru a mă calma şi a găsi recunoştinţă (şi înţelegere) în acest moment, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă! Cea mai importantă lege pe care ar trebui să o respectăm cu toţii, indiferent de graniţe, este iubirea pentru o altă fiinţă umană. Dragostea şi iertarea nu sunt niciodată nişte greşeli, ci forţe puternice!”, a mai transmis Jelena Djokovic, care are doi copii împreună cu Novak, pe Stefan şi Tara.

7 jelena djokovic 6 jpg jpeg

Novak Djokovic a fost infectat recent cu Covid-19, iar acesta a fost motivul pentru care a primit o derogare în privinţa participării la Australian Open, în condiţiile în care liderul mondial este nevaccinat. Avocaţii sportivului sârb susţin că acesta a fost testat pozitiv la Covid-19 pe 16 decembrie 2021 şi, de aceea, a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia.

Certificatul de Exceptare primit de Novak Djokovic a fost emis de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, iar ulterior decizia a fost validată şi de o comisie a guvernului local (n.r. al statului Victoria).

Novak Djokovic va rămâne, în următoarele zile în Australia, pentru că avocaţii săi ai contestat decizia Poliţiei de Frontieră de a-i anula viza, speţă ce urmează să se judece. Până se va lua decizia finală, aşteptată pe 10 ianuarie, campionul sârb va rămâne izolat în hotel.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg