Mesajul vocal inedit înregistrat de Charles și Camilla pentru cei care merg cu metroul

5 mai, 2023

Nemaiauzit! Noii regi ai Marii Britanii au înregistrat un mesaj vocal pentru pasagerii din metroul londonez.

Charles si Camilla metrou BBC jpg

Dacă nu aveau suficiente știri despre cei doi noi monarhi de la Palatul Buckingham, britanicii care vor folosi metroul zilele acestea îi vor auzi în difuzoare pe Charles și Camilla urându-le weekend plăcut și... să fie atenți pe unde merg.

Este vorba despre o înregistrare inedită pe care Regele și Regina au făcut-o pentru amuzamentul celor care foslosesc ca mijloc de transport metroul londonez, dar și pentru a marca într-o manieră atipică evenimentul grandios de mâine, când Charles devine rege de facto și de jure.

Iată și cum sună acest mesaj„Eu şi soţia mea vă dorim tuturor şi familiei dumneavoastră un minunat weekend de încoronare”, spune Charles. „Sperăm că oriunde ai merge călătoria ta va fi plăcută şi sigură”, adaugă soţia sa Camilla. „Şi nu uitaţi: fiţi atenţi la intervalul dintre peron şi tren”, spune în cele din urmă Charles al III-lea, reluând celebra formulă „Mind in gap” în engleză, folosită în mod tradiţional în metroul londonez.

Sound familiar? 🔊👀 Listen out for Their Majesties on @TfL and @NetworkRail on your travels this #Coronation weekend… and don’t forget to #MindTheGap. pic.twitter.com/LHyevsSRBg

— The Royal Family (@RoyalFamily) May 5, 2023

Directorul general al Rail Delivery Group, responsabil de British Railways, Jacqueline Starr, a salutat iniţiativa. „Încoronarea este un eveniment rar şi palpitant şi aşteptăm cu nerăbdare să primim pasagerii cu un mesaj special”, a declarat ea pentru Reuters.

Evenimentul este corelat și cu recenta lansare a magistralei Elisabeta, inaugurată de Prințesa Catherine și de Prințul William, care s-au aflat printre primii pasageri ai noii rute subterane de mare viteză. 

Charles al III-lea va fi încoronat, sâmbătă, la Westminster Abbey împreună cu soţia sa, regina Camilla, după ce a devenit rege în septembrie anul trecut, la moartea mamei sale. În vârstă de 74 de ani, el îi urmează la tron reginei Elizabeth a II-a, a cărei domnie a durat mai bine de 70 de ani. La Londra sunt aşteptaţi 2.300 de invitaţi, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis. 

FOTO: BBC



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg