Messi în lacrimi după echipa de suflet, Barcelona! Fanii au plâns şi ei la despărţirea de simbolul ce a scris istorie în Spania

9 august, 2021
1 lionel messi jpg jpeg

A venit şi momentul ca Lionel Messi să părăsescă Barcelona, echipa sa de suflet. Fotbalistul a plâns la conferinţa de rămas bun. La fel au plâns şi fanii săi, adunaţi în număr mare să-şi salute ”numărul 10”.

Messi se desparte de Barcelona, după 21 de ani petrecuţi pe Camp Nou! Fotbalistul s-a întors săptămâna trecută la Barcelona, convins fiind că va semna o nouă înţelegere cu catalanii, însă Laporta l-a informat că acest lucru este imposibil din cauza regulilor impuse de La Liga.

„Cum a spus Laporta, exact asta s-a întamplat. Am crezut că voi semna, altceva nu pot spune. Laporta şi clubul nu au putut semna din cauza condiţiilor impuse de La Liga. Anul trecut nu am vrut să stau şi am spus-o, dar anul acesta am vrut, dar nu am putut”, a spus Messi la conferinţa de presă.

Messi a intrat in sala de conferinţă în lacrimi, pentru a spune ”adio” clubului la care a activat timp de 21 de ani. În 2000 a fost transferat argentinianul la grupele de juniori de pe Camp Nou, iar în 2005 a debutat pentru echipa mare.

”Anul trecut ştiam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât şi familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă şi să ne bucurăm de viaţa pe care o avem în Barcelona de atâţia ani. Toţi anii aceştia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viaţa mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soţia mea şi cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulţi oameni cărora vreau să le mulţumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit şi sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a spus starul argentinian.

Lionel Messi a încheiat contractul cu FC Barcelona, club de care se va despărţi după mai bine de două decenii. Anunţul a picat ca o ghilotină asupra fanilor care se aşteptau, după toate informaţiile din ultima vreme, ca starul argentinian să se alăture echipei.

Lionel este ofertat acum de mari echipe ca cea din Quatar sau de PSG. Echipa Al-Sadd este antrenată de Xavi, care a fost coechipier al lui Messi la Barcelona. Clubul dispune de resurse financiare enorme. În 2015, arabii l-au adus pe Xavi, imediat după ce mijlocaşului i-a expirat contractul cu Barcelona.

În prezent, fostul mijlocaş al Barcelonei a devenit antrenorul lui Al-Sadd, iar un transfer al lui Lionel Messi nu ar fi ceva exclus. Mai ales că arabii au bani, capitol la care echipa de suflet Barcelon stă foarte prost.

Însă şansele ca Lionel Messi să ajungă la PSG sunt foarte mari.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg