Mezina lui Barak Obama, ținută super îndrăzneață. Tânăra și-a etalat cu mândrie bijuteria din buric

5 decembrie, 2022
1 obama jpg jpeg

Sasha Obama își etalează cu mândrie piercing-ul sclipitor din buric. Mezina fostului președinte american este o domnișoară în toată regula.

Cea mai mică fiică a fostului cuplu prezidențial Barack și Michelle Obama este acum o domnișoară în toată regula, care-și asumă feminitatea.

Sasha Obama a fost surprinsă cu o ținută foarte îndrăzneață, la Los Angeles. Încălțată sport și cu abdomenul la vedere, mezina lui Barack și Michelle Obama și-a văzut liniștită de treabă. Tânăra a avut de altfel o ținută foarte comodă, formată din jeanși lejeri, tricou, sandale și un cojoc ușor. Deși americanii au intrat în febra pregătirilor de Crăciun, această zonă a Americii este călduroasă, iar sărbătorile de iarnă le poți face liniștit în șlapi. Chiar în urmă cu câteva zile, tânăra a fost fotografiată în sandale.

Sasha Obama este o împătimită a bijuteriilor, fata expunându-și mândră bijuteria din buric, inele de pe degete, colierele, cerceii și strasurile de pe unghii. Ea s-a întâlnit și cu o prietenă în campusul USC.

Sasha Obama are și un iubit, care a primit binecuvântarea celebrilor săi părinți Barack și Michelle Obama. Într-un interviu la Robin Roberts, fosta Primă Doamnă a SUA a dat detalii legate de viața amoroasă a fiicelor Sasha (21 ani) și Malia (24 de ani). Michelle Obama a subliniat că fetele au fost educate atent, crescute de un tată grijuliu, nu absurd. Drept pentru care Sasha și Malia Obama au avut permisiunea să-și facă și iubiți.

Fostul cuplu prezidențial a aniversat acum două luni, 30 de ani de mariaj.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}