Mezina lui Barak Obama, ținută super îndrăzneață. Tânăra și-a etalat cu mândrie bijuteria din buric

5 decembrie, 2022
1 obama jpg jpeg

Sasha Obama își etalează cu mândrie piercing-ul sclipitor din buric. Mezina fostului președinte american este o domnișoară în toată regula.

Cea mai mică fiică a fostului cuplu prezidențial Barack și Michelle Obama este acum o domnișoară în toată regula, care-și asumă feminitatea.

Sasha Obama a fost surprinsă cu o ținută foarte îndrăzneață, la Los Angeles. Încălțată sport și cu abdomenul la vedere, mezina lui Barack și Michelle Obama și-a văzut liniștită de treabă. Tânăra a avut de altfel o ținută foarte comodă, formată din jeanși lejeri, tricou, sandale și un cojoc ușor. Deși americanii au intrat în febra pregătirilor de Crăciun, această zonă a Americii este călduroasă, iar sărbătorile de iarnă le poți face liniștit în șlapi. Chiar în urmă cu câteva zile, tânăra a fost fotografiată în sandale.

Sasha Obama este o împătimită a bijuteriilor, fata expunându-și mândră bijuteria din buric, inele de pe degete, colierele, cerceii și strasurile de pe unghii. Ea s-a întâlnit și cu o prietenă în campusul USC.

Sasha Obama are și un iubit, care a primit binecuvântarea celebrilor săi părinți Barack și Michelle Obama. Într-un interviu la Robin Roberts, fosta Primă Doamnă a SUA a dat detalii legate de viața amoroasă a fiicelor Sasha (21 ani) și Malia (24 de ani). Michelle Obama a subliniat că fetele au fost educate atent, crescute de un tată grijuliu, nu absurd. Drept pentru care Sasha și Malia Obama au avut permisiunea să-și facă și iubiți.

Fostul cuplu prezidențial a aniversat acum două luni, 30 de ani de mariaj.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg