Mezzosoprana Macsim Nicoară, o viaţă de coşmar lângă soţ! Detalii care îl pot include pe acesta în ancheta morţii suspecte şi brutale a artistei

28 mai, 2021
1 maria 2 jpg jpeg

Încă nu s-a finalizat ancheta în cazul morţii suspecte a mezzosopranei  Maria Macsim Nicoară, însă detaliile care se tot află în anchetă sunt sinistre.

Ipotezele tot apar, la fel şi dezvăluirile legate de relaţia defectuoasă pe care artista o avea cu soţul său. E posibil ca divorţul să fi fost menţionat, înaintea episodulul căzăturii pe scări, care a băgat-o în spital şi, în ce din urmă, a murit. Există mărturii ale prietenelor, rudelor şi ale vecinilor cum că relaţia cuplului era tensionată şi marcată de violenţe verbale şi fizice.

Artista se pare că ar fi fost supusă constant de soţul ei unor agresiuni grave. Mărturiile vecinilor sunt cutremurătoare: cuplul ar fi întreţinut în mod regulat o atmosferă tensionată, cu certuri groaznice. Mai mult, există suspiciunea că mezzosoprana ar fi fost şi maltratată.

stanga
dreapta
1 maria 2 jpg jpeg
3 maria mezzosoprana jpg jpeg
4 maria macsim nicoara jpg jpeg

Apropiaţii povestesc că l-au auzit pe soţul său ameninţând-o. Noile detalii din anchetă pot conduce la includerea soţului pe lista de suspecţi.

Potrivit unor apropiaţi, mezzosoprana s-ar fi plâns deseori că bărbatul o bate, îi vorbeşte foarte urât şi o ameninţă din cauza relaţie lui extraconjugale. Chiar sora artistei a confirmat la un post TV aceste detalii şocante.

„Cunosc cel puţin două astfel de episoade. Era forţată de soţul ei să părăsească casa. Îi spunea că nu ar enici o şansă la acea casă, că fratele lui e avocat şi că va avea grijă să nu obţină nimic. A doua ameninţare a fost, de fapt a bruscat-o, a izbit-o de perete, i-a spus „Îţi zdrobesc creierii dacă te atingi de ea”, a povestit Elena, sora Mariei.

Una dintre prietenele Mariei Macsim Nicoară a declarat Cancan: „Mi-a dat de înţeles că soţul o înşela. Ea ştia. După aşa zisul accident, au apărut detalii şi mai concrete despre faptul că a ştiut cine este exact femeia cu care o înşela. Ea a spus că va lua măsuri în privinţa acelei terţe persoane, amantei. Ar fi fost ameninţată că „Dacă da curs ameninţărilor tale legate de această amantă atunci eu voi lua anumite măsuri”, a declarat una dintre prietenele bune ale mezzosopranei, potrivit Cancan.

Mezzosoprana a decedat la finalul lunii decembrie după câteva luni în care a stat în comă la spital. Cazul este în continuare investigat de procurori, căci nu s-a stabilit încă în mod exact cum s-a întâmplat acel presupus accident.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg