"Mi-a cerut să îi arât sânii. Făcea sex agresiv!" Denise Richards, acuzată că îşi ignoră amanta. Când a început relaţia lor

29 martie, 2021
3 denise12 jpg jpeg

Brandi Glanville susţine că Denise Richard îi ignoră e-mailurile de când a făcut publică aventura lor.

Vedeta spune că nu a mai văzut-o pe actriţă de când le-a vorbit despre povestea lor colegilor de platou. „Nu mai avem nici un contact, am avut în trecut. Nu am mai vorbit de când le-am spus oamenilor. Nu în spectacol, nu la reuniune, nu în persoană”, a declarat actriţa  pentru The Morning Show din Australia

Brandi, în vârstă de 48 de ani, i-a şocat pe spectatori şi pe colegii ei de distribuţie anul trecut, când a pretins că ea şi Denise, în vârstă de 50 de ani, au avut o relaţie.

Vedeta a recunoscut că de atunci e-mailurile ei către Denise au rămas fără răspuns. „Am contactat-o ​​prin e-mail pentru a-i spune că trebuie să stăm şi să vorbim, dar nu am mai auzit de ea şi nici nu am văzut-o de când am mărturisit asta la Real Housewives din Beverly Hills în acea noapte”.

 Brandi se referea la o scenă de anul trecut, când i-a spus lui Kyle Richards şi altor membri ai distribuţiei că s-a bucurat de o relaţie secretă cu Denise.

În sezonul zece al seriei de succes Bravo, Brandi şi Denise s-au confruntat cu numeroase bârfe,  după ce a ieşit la iveală faptul că au avut o aventură, lucru pe care Denise l-a negat continuu. Denise a părăsit popolara producţie în 2020, după doar două sezoane, pe fondul afirmaţiilor explozive lansate de Brandi.

Denise şi Brandi au început să se vadă pe începutul anului 2019 şi s-au întâlnit pănă la mijlocul anului.

Actriţa i-a spus lui Brandi că ea şi soţul său, Aaron Phypers, au o relaţie deschisă, dar nu nu a fost aşa. „Brandi este supărată că Denise a minţit-o”, a spus sursa.

Acest lucru l-a rănit foarte mult pe soţul Denisei. Brandi a dat detalii despre relaţia lor pentru DailyMailTV, în septembrie, dezvăluind că s-a culcat prima dată cu senzuala blondă la zece zile după căsătoria acesteia cu Aaron Phypers.

Brandi a ţinut să precizeze că Denise a fost cea care i-a făcut avansuri şi a fost agresivă sexual. Blonda i-a cerut să îi arate sânii, apoi a lipit-o de peretele băii într-un restaurant şi a sărutat-o cu pasiune.

Fosta soţie a lui Charlie Sheen a dus-o apoi pe Brandi în pat şi a invitat-o pe platouri, unde filma pentru o cunoscută producţie alături de fostul ei iubit, Patrick Muldoon. Brandi susţine că, după ce au dormit împreună, Denise s-a speriat şi i-a spus că soţul ei, Aaron, o va ucide dacă va afla vreodată, chiar dacă susţinuse până atunci că au o relaţie deschisă.

„Am simţit că vrea să mă părăsească. A fost foarte agresivă sexual şi, odată ce a obţinut ceea ce şi-a dorit, nu a mai vrut să ştie nimic.

Actriţa, care a fost căsătorită cu Charlie Sheen între 2002 şi 2006, a început să se întâlnească cu Aaron în decembrie 2017 şi s-au căsătorit rapid în septembrie 2018.

În septembrie anul trecut, actriţa a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat în urma ciocnirilor cu Brandi.



Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg