“Mi-aş fi vândut mama pentru o linie de cocaină”! Ce actor celebru a spus asta?

18 mai, 2015
tom hardy 0 jpeg

Unul dintre cei mai buni şi mai frumoşi actori de la Hollywood a făcut recent o mărturisire şocantă despre trecutul său, amintind că a pornit de jos, dintr-o lume marcată de droguri grele, care l-au afectat major.

Unul dintre cei mai buni şi mai frumoşi actori de la Hollywood a făcut recent o mărturisire şocantă despre trecutul său tumultuos. Deşi acum este un bărbat împlinit, însurat, bifând succes după succes cu filmele sale spectaculoase, a pornit de jos şi dintr-o lume marcată de droguri grele.

În pragul promovării noului său blockbuster la Cannes, “Mad Max: Fury Road”, Tom Hardy a recunoscut că s-a luptat mult timp cu dependenţa de droguri, într-un interviu pentru revista Essentials. “Eram doar o statistică suburbană de toată jena. Mi s-a spus foarte clar: «dacă o iei pe drumul ăsta, nu te vei mai întoarce. Asta e tot ce trebuie să ştii despre cocaină.»”. Dar britanicul de 37 de ani se afla într-o situaţie cu mult mai gravă. “Sunt al naibii de norocos că sunt aici, sincer.”. Însă a admis că era în stare să-şi exploateze şi familia pentru droguri. “Mi-aş fi vândut mama pentru o doză de cocaină”.

image

Din fericire, Tom Hardy se concentrează acum pe lumea filmului, pe care a cucerit-o din 2010. După succese precum Inception, The Dark Knight Rises, Locke şi acum Mad Max, viitorul lui este unul promiţător. Iar alături de Charlotte Riley, cu care s-a căsătorit în secret anul trecut, are toate şansele să fie unul din marile staruri ale Hollywoodului.

“Oamenii nu au răbdare şi nici nu sunt atenţi la mine decât dacă mă îngraş, dacă lovesc oamenii sau sunt agresiv!”, a adăugat Tom. “Problema cu Hollywoodule ste că toţi vor ca tu să fii cineva, apoi cred că tu eşti cine vor ei să fii. Dar eu nu sunt un luptător, sunt un mic burghez din Londra”.

image

FOTO GETTY IMAGES, CINEMAGIARecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}