Mia Farrow, acuzat─â c─â e o mam─â denaturat─â pentru c─â ┼či-a ┼čters un copil din poz─â: "Sunt selectiv─â!". Ce s-a ├«nt├ómplat cu fiica ┼čtears─â din poz─â

2 aprilie, 2021
1 mia 1 jpg jpeg

Noul documentar HBO Allen vs. Farrow a redeschis r─âni vechi ┼či ad├ónci ├«n r─âzboiul dintre Woody Allen ┼či Mia Farrow

Astfel, sus┼úin─âtorii lui Allen au scos la iveal─â faptul c─â Mia Farrow a editat o poz─â, ┼čterg├óndu-┼či unul dintre copii din poz─â. ├Än 2016, Mia a postat pe Twitter o imagine ├«n care fiul Ronan, ├«n copil─ârie, d─âdea m├óna cu Hillary Clinton - l├óng─â el afl├óndu-se fiica Miei, Dylan. Poza avea 25 de ani vechime. Dar ├«n imaginea original─â, chiar l├óng─â Mia, ├«n dreapta ei, se mai afla unul dintre copiii ei: fiica Tam, care a murit ├«n 2000 - pe care a ales s─â o ┼čtearg─â din fotografie. 

Mia Farrow a r─âspuns acum pe contul s─âu de Twitter valului de critici n─âpustit asupra ei ├«n urma acestei revela┼úii. Foarte mul┼úi au comentat c─â sunt sc├órbi┼úi de gestul ei ┼či c─â Mia este o mam─â denaturat─â. Ca mam─â a 14 copii, familia ├«nseamn─â totul pentru mine. Dar ├«n timp ce eu am ales o carier─â care m─â plaseaz─â ├«n aten┼úia public─â, majoritatea copiilor mei au ales s─â duc─â vie┼úi private. Eu respect dorin┼úele tuturor, de aceea sunt selectiv─â ├«n post─ârile mele pe social media, a fost explica┼úia oferit─â de actri┼úa ├«n v├órst─â de 76 de ani. Dar ├«n spatele acestui gest se ascunde o tragedie - ┼či mai multe pove┼čti dureroase care au ad├óncit conflictul dintre Woody Allen ┼či Mia Farrow.

mia 2 jpg jpeg

Din cei 14 copii ai Miei, 10 au fost adopta┼úi ┼či 4 biologici (3 din mariajul cu Andre Previn ┼či al patrulea, Ronan Farrow, cu paternitatea ├«nc─â discutat─â, b─ânuindu-se c─â este fiul ei cu Frank Sinatra). Nu to┼úi mai sunt ├«n via┼ú─â: Lark Previn, adoptat─â ├«n 1973, a murit ├«n diminea┼úa de Cr─âciun a anului 2008; Tam Farrow, care era oarb─â, adoptat─â ├«n 1992, a murit ├«n 2000, iar Thaddeus Farrow, venit pe lume ├«n 1989, a murit ├«n 2016. Despre toate acestea, cuvintele lui Woody Allen sunt greu de dus: ÔÇ×Miei nu i-a pl─âcut s─â creasc─â copii ┼či nu a avut grij─â de ei. A┼ča c─â nu e de mirare c─â doi dintre copiii adopta┼úi s-au sinucis". Regizorul se refer─â la Tam, fiica pe care Mia a ┼čters-o din poz─â ┼či care s-a sinucis cu o supradoz─â de pastile. Dar Allen se refer─â ┼či la Thaddeus, care s-a ├«mpu┼čcat. "Al treilea copil a contemplat suicidul, iar al patrulea, o minunat─â fiic─â ce a fost diagnosticat─â cu HIV, a fost l─âsat─â de Mia s─â moar─â singur─â de SIDA ├«n spital, ├«ntr-o diminea┼ú─â de Cr─âciunÔÇť, scrie Allen, aliment├ónd astfel acuza┼úiile c─â Mia este o mam─â denaturat─â.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emo╚Ťionant dup─â decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg