Mia Farrow şi-a abuzat copiii?

3 octombrie, 2017
2016 Time 100 Gala jpeg

Moses Farrow, fiul adoptat de Woody Allen şi Mia Farrow, a făcut o serie de acuzaţii uluitoare la adresa actriţei

Mia Farrow şi fiica Dylan

Moses susţine că Mia ar fi fost violentă cu copiii săi şi, mai mult, că ar fi instruit-o pe Dylan, sora lui de asemenea adoptată, să declare că ar fi fost abuzată sexual de Woody Allen. Decalraţiile şocante au fost făcute în timpul unei discuţii a lui Moses cu Eric Lax, care a scris o carte despre Woody, carte din care New York Times a obţinut nişte extrase.

Moses Farrow

Oare atât de mare să fi fost ura Miei Farrow împotriva lui Woody Allen - cu care a avut o relaţie de 13 ani, în timpul căreia a jucat în tot atâtea filme?! Atât de mult să-şi fi dorit Mia să se răzbune încât a convins-o pe Dylan să-şi acuze fals tatăl? Vorbim, desigur, de acuzaţia făcută acum trei ani, într-o scrisoare deschisă. „Care e filmul tău favorit regizat de Woody Allen? Înainte să răspunzi, ar trebui să ştii asta: pe când aveam 7 ani, el m-a luat de mână şi m-a dus într-un pod îngust ca un dulap, la etajul întâi al casei noastre. Mi-a spus atunci să mă întind pe spate şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi m-a molestat“, a scris Dylan în februarie 2014 pentru site-ul New York Times.

Dacă Moses are dreptate şi Dylan a fost convinsă de Mia Farrow să spună aceste lucruri, atunci acesta ar fi putut fi răzbunarea Miei fiindcă relaţia ei cu regizorul s-a încheiat în 1992, atunci când a descoperit că el întreţinea pe ascuns o relaţie sexuală cu fiica ei adoptată de 21 de ani, Soon-Yi. Între timp, Allen şi Soon-Yi s-au căsătorit, dar asta n-a putut opri controversa din jurul cuplului considerat incestuos de către mulţi.

Woody Allen şi Soon-Yi

Oare ce alte dezvăluiri a mai făcut Moses pentru Eric Lax? "Acum, că nu mai trăiesc cu teama aceea îngrozitoare că mama mea mă va respinge, mă simt liber să mărturisesc, în sfârşit, cum m-a spălat pe creier Mia Farrow", a fost una dintre declaraţiile absolut surprinzătoare ale lui Moses pentru cartea lui Lax.

"Moses s-a rupt de întreaga lui familie, inclusiv fosta lui soţie, care era însărcinată când a părăsit-o", a spus, în replică, Mia. "Mă şochează şi mi se rupe inima să constat că a fost în stare să inventeze aşa ceva. Poate a făcut-o ca să fie pe placul lui Woody. Nouă ne este, însă, în continuare foarte dor de el", a adăugat actriţa.Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg