Michael Caine, suspect de cancer? "Ştiu că zilele mele sunt numărate!"

20 martie, 2017
michael caine gettyimages 621647398 jpg jpeg

Legendarul actor Michael Caine are o piatră imensă pe inimă, iar teama că ar putea avea cancer nu îi dă pace. Starul în vârstă de 84 de ani a slăbit 13 kilograme după ce s-a apucat de un regim de viaţă sănătos, excluzând alcoolul, ţigările, zahărul, glutenul şi sarea din obiceiurile sale.

image

De teama acestei maladii, actorul a decis să facă o schimbare majoră în viaţa sa, începând de la alimentaţie: ''Obişnuiam să beau o sticlă de vodcă şi să fumez mai multe pachete de ţigări pe zi. Fără soţia mea, aş fi fost mort demult'', declara Michael pentru presa străină. Aşa că a renunţat la alcool şi la alte obiceiuri nesănătoase pentru că vrea să fie în viaţă pentru a-şi vedea nepoţii crescând: "Am renunţat la băutură şi sunt mereu în căutarea a celor mai bune lucruri împotriva cancerului. "

Michael şi soţia sa Shakira.

Pe fondul stresului că ar putea dezvolta cancer, Caine şi-a schimbat stilul de viaţă şi  îi este profund recunoscător soţiei sale Shakira, 70 ani, că îi este alături, îl susţine şi îl ţine pe linia de plutire: "Ştiu că zilele mele sunt numărate şi asta este principala mea grijă". De 2 ori câştigător al premiului Oscar, Caine a declarat că speră să trăiască încă cel puţin doi ani, astfel încât să-şi vadă nepoţii mari - gemenii de 6 ani şi un nepot de 7 ani. În trecut, Michael Caine şi-a văzut tatăl murind din cauza cancerului, motiv pentru care acum susţine sinuciderea asistată.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg