Michael Douglas a oficiat personal cununia fratelui său! Imagini spectaculoase de la superba nuntă

15 aprilie, 2024

Nu multe persoane știu asta despre Michael Douglas! Însă celebrul actor poate oficia căsătorii. Lucru pe care l-a și făcut recent, în Palm Springs. Familia Douglas este foarte unită. Recent, s-au revăzut cu o ocazie fericită.

Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg

Săptămâna trecută, frumoasa Catherine Zeta-Jones a publicat o imagine rară cu familia reunită, într-una dintre zilele petrecute cu ocazia nunții fratelui lui Michael Douglas.

Michael Douglas în familie, Instagram PNG

Însă acum a revenit la marele eveniment și a postat un filmuleț adorabil, ce va rămâne în secțiunea de postări a actriței, ca o amintire superbă. Căci da, au fost momente unice. În timp ce Michael Douglas a oficiat el însuși ceremonia, Catherine Zeta-Jones și fiica lor Carys au condus-o pe mireasă la ... altar. Un altar desigur improvizat, căci este vorba de o nuntă la Palm Springs.

În primul rând, remarcăm rochiile asemănătoare ale lui Catherine Zeta-Jones și Carys, dar și cât de mult seamănă cele două.

Actrița din Wednesday are împreună cu Michael Douglas una dintre cele mai fericite căsnicii de la Hollywood, în ciuda diferenței de vârstă. Dacă la început, nimeni nu credea în iubirea lor, timpul a demonstrat contrariul tuturor cârcotașilor. Căci iubirea lor este una specială, de suflete pereche, nici nu mai contează vârsta. Se adoră și se sprijină reciproc în toate. Ca să nu mai spunem că sunt amândoi născuți în aceeași zi! Iar anul acesta, cuplul va aniversa 25 de ani de mariaj. Actorii sunt născuți pe 25 septembrie, iar între ei este o diferență de 25 de ani, care nu le-a fost deloc potrivnică în iubire, ci i-a apropiat și mai mult.

În clipul de pe Instagram le vedem pe Catherine Zeta-Jones și Carys, care seamănă izbitor, ducând-o pe noua cumnată la mirele ei, sub soarele și cerul senin al Californiei. „Felicitări cumnatului meu, Joel, și frumoasei mele noi cumnate, Mascha”, a scris Zeta-Jones în descrierea postării. „Soțul meu Michael a oficiat ceremonia... Da, Michael te poate căsători, legal”, a precizat vedeta, care a postat și un zâmbăreț în descriere. ”A fost cea mai tare nuntă de familie din Palm Springs”, a mai precizat Catherine Zeta-Jones: ”Familia este totul, iubirea este supremă.”

Joel, fratele lui Michael Douglas, s-a căsătorit acum pentru a cincea oară! În trecut, s-a însurat cu Susan Jorgensen, Judith Corso, Patricia Reid-Douglas și Jo Ann Savitt. În 2013, a rămas văduv.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg