Michael Douglas, apariție incredibilă la 79 de ani. A mers cu soția la Marele Premiu de Formula 1

9 iulie, 2024

Alcătuiesc unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz. Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au revenit recent în America, după o călătorie în Marea Britanie.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg

Michael Douglas, celebrul star de cinema, s-a aflat la Marele Premiu al Marii Britanii de Formula 1 din 2024 de pe circuitul Silverstone din Silverstone, Regatul Unit. Nu a lipsit soția Catherine Zeta-Jones, la fel de spectaculoasă ca de obicei.

Starul din ”Basic Instinct” afișează o vigoare fantastică la 79 de ani. Longevitatea îi caracterizează pe bărbații din clanul Douglas. La fel și sex-appeal-ul.

Foarte cool s-a prezentat Michael Douglas pe circuit. Pantaloni bej, cămașă și hanorac, șapcă și ochelari de soare. Catherine Zeta-Jones are o afinitate pentru negru. Chiar și unghiile le-a avut negre. Să i se tragă oare din rolul Morticia Addams pe care îl joacă?

După ce au participat la cursa de la Silverstone, cei doi au fost surprinși la fel de în vervă în Londra. Catherine Zeta-Jones a purtat Chanel din cap până în picioare.

Este uimitor cât de tonic și energic este Michael Douglas la 79 de ani!

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (4) jpg

După ce a revenit în America, câștigătorul unui premiu Oscar, în vârstă de 79 de ani, a apărut la The Late Show cu Stephen Colbert în New York City, arătând și aici remarcabil de tânăr și plin de energie.

Îmbrăcat într-o jachetă bleumarin și o cămașă roz deschis, starul de pe Wall Street a strălucit și a zâmbit, în timp ce îi povestea lui Stephen despre rolul său în Franklin.

Această apariție a avut loc la doar câteva ore după ce actorul Basic Instinct a asistat la victoria spectaculoasă a lui Lewis Hamilton la Silverstone, însoțit de uimitoarea sa soție, Catherine Zeta-Jones.

Fermecătorul cuplu a fost unul dintre cele mai fotografiate la Silverstone. Acolo, s-au întâlnit cu staruri ca Brad Pitt și Geri Horner.

Au fost văzuți interacționând cu fanii și dând câteva interviuri presei în timp ce se plimbau foarte tonici la eveniment.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex
Maluma la Neversea 2 png
Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu