Michael Douglas, apariție rară și emoționantă. Mesajul tulburător al actorului de 79 de ani

8 noiembrie, 2023

Michael Douglas a fost prezent la cea de-a 22-a gală a premiilor Monte Cristo din Capitale, pe 6 noiembrie 2023 în New York City.

Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg

Seara a onorat-o pe dramaturga Lynn Nottage, de două ori câștigătoare a Premiului Pulitzer pentru dramă, singura femeie cu această realizare, și a prezentat fragmente ale unora dintre cele mai apreciate lucrări ale sale pentru a-și celebra moștenirea.

Michael Douglas, îndrăgitul star în vârstă de 79 de ani, este unul dintre membrii consiliului de administrație al celebrului teatru Eugene O'Neill, care are sediul în Connecticut, cunoscut pentru susținerea și descoperirea unor dramaturgi celebri, cum ar fi Lin-Manuel Miranda.

Anul acesta, simpaticul Michael Douglas a fost prezent fără ravisanta sa soție, Catherine Zeta-Jones, dar a fost onorat pentru donația sa uimitoare de anul trecut, în valoare de 1 milion de dolari!

În timpul galei, directorul executiv Tiffani Gavin a amintit donația generoasă a lui Michael Douglas, dar și angajamentul lor de a câștiga sume asemănătoare, sărbătorind faptul că au reușit să câștige peste 750.000 de dolari în doar 18 luni.

Actorul care a scris istorie cu rolul său din ”Instinct primar” a fost foarte ferchezuit la eveniment, cu costum gri, cămașă neagră și cravată tot gri.

Michael Douglas este foarte legat sentimental de acest teatru. Iar asta întrucât instituția i-a fost alinare în tinerețe, după ce mama sa a divorțat de Kirk Douglas, tatăl său, și s-a căsătorit cu Bill Darrid, cel care i-a devenit tată vitreg și care l-a introdus aici, la  Eugene O'Neill. Acum, din prea plinul său, a devenit binefăcătorul din umbră al instituției.

Actorul a rememorat firul evenimentelor: „Îmi căutam un loc de muncă de vară și am luat legătura cu iubitul meu tată vitreg, William Darrid, care a fost unul dintre membrii inițiali ai consiliului lui O’Neill, care mi-a spus despre acest tip George White”, și-a amintit el la ceremonie.

Așa a ajuns să facă parte din comunitatea care i-a schimbat viața. Alături de soția sa, Michael a susținut teatrul.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg