Michael Douglas: regatul lui pentru un pahar cu vin

7 noiembrie, 2010

Vestea că marele Michael Douglas (66) ar putea fi răpus de cea mai nocivă dintre bolile acestui secol, cancerul, a întristat o lume întreagă. Dar actorul, cunoscut pentru tenacitatea sa, n-a capitulat în faţa bolii

Diagnosticat în luna august cu cancer la gât, actorul de-abia aşteaptă să poată gusta din alimentele şi băuturile preferate.

Vestea că marele Michael Douglas (66) ar putea fi răpus de cea mai nocivă dintre bolile acestui secol, cancerul, a întristat o lume întreagă. Dar actorul, cunoscut pentru tenacitatea sa, n-a capitulat în faţa bolii şi şi-a promis să treacă cu bine peste şedinţele de chimioterapie şi radioterapie: „Am fost dintotdeauna optimist şi cred că voi reuşi să înving cancerul“, spunea el la începutul tratamentului.

Acum, când e tot mai slăbit şi când gustul amar e singurul pe care-l mai poate simţi, din cauza medicamentelor puternice, actorul nu visează decât la ziua în care va putea bea şi mânca din nou: „Abia aştept să mă bucur de un pahar bun cu vin când îmi revine gustul“.

Deşi el însuşi şi-a pregătit familia pentru ce este mai rău, şi-a făcut testamentul şi şi-a luat o dată la revedere de la copiii lui, Douglas nu consideră că bătălia a fost pierdută: „Mi-a mers destul de bine până acum, doar că din când în când viaţa te mai testează“, a mai spus el.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg