Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au luat calea Indiei. Actrița a spus de ce iubește această țară

29 noiembrie, 2023

Super cuplul format din Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones a făcut o călătorie importantă, până în îndepărtata Indie. Actorii au fost însoțiți de fiul lor, chipeșul Dylan Douglas. Actorii au fost tratați precum regalitățile.

Catherine Zeta Jones si Michael jpg

Catherine Zeta-Jones se află în India în prezent cu soțul ei, actorul Michael Douglas, care este onorat cu Premiul Satyajit Ray pentru întreaga viață la Festivalul Internațional de Film din India, aflat în desfășurare, la Goa.

Așa cum obișnuiește să fie foarte comunicativă cu fanii săi, Catherine Zeta-Jones a intrat în direct pe Instagram, în timp ce se afla în mașină, în drum spre eveniment, alături de Michael Douglas și fiul lor, aflat la volan. Actrița și-a lăudat iarăși soțul, despre care a spus că e superb. Într-una dintre ținute, Catherine Zeta-Jones a strălucit în rochia neagră fără mâneci, care i-a flatat silueta perfectă.

La conferința de presă la care au participat luni Michael și Catherine, ea a împărtășit o amintire deosebită pe care o are în legătură cu India. Mai exact, cu un medic indian care i-a salvat viața când avea 18 luni.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones în India, Instagram (1) jpg

La conferința de presă, vedeta din The Mask of Zorro a spus: „Povestea pe care nu am spus-o niciodată până acum este că India m-a atins într-un mod personal, foarte serios. A fost un medic indian care mi-a salvat viața cu o traheotomie când aveam 18 luni. Mă întreb de ce, când vin în India, am acest sentiment de a mă întoarce acasă și poate că are ceva de-a face cu asta. Motivul pentru care sunt aici este din cauza genialității unui medic indian care lucra în Marea Britanie.”

Catherine Zeta-Jones a vorbit și despre dragostea ei pentru filmele indiene și a spus că filmul ei favorit de la Bollywood este Om Shanti Om și actorul Shah Rukh Khan.

Când a fost întrebată dacă și-ar dori să facă parte dintr-un film indian, Catherine a spus că i-ar plăcea asta și a continuat să laude The Lunchbox al lui Ritesh Batra. „De fapt, unul dintre filmele mele preferate, care nu este Bollywood, se numește The Lunchbox, care este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile”, a mai spus ea.

În seara premiilor, diva a strălucit într-o rochie bleu, alături de familia sa.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg