Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, superbi la premiera Ant-Man. Fiul lor joacă în film

7 februarie, 2023
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, în familie la premiera de duminică a celui mai recent Ant-Man. Unul dintre actorii producției este însuși fiul lor, Dylan Douglas.

Marele actor Michael Douglas impresionează la 78 de ani cu energia sa. Nici n-ar avea cum altfel, căci îl inspiră superba sa soție de 53 de ani, Catherine Zeta-Jones.

Cei doi au fost din cale afară de eleganți pe covorul roșu de la premiera Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Catherine Zeta-Jones a atras toate privirile cu aspectul său regal, o rochie spectaculoasă alb-negru, care-i lăsa la vedere bustul diafan, pantofi cu toc negri și părul castaniu foarte bine întins. Alegerea sa vestimentară i-a evidențiat brațele tonifiate. Catherine Zeta-Jones este pe val și din punct de vedere profesional, căci rolul Morticia Addams este unul dintre preferatele sale.

Michael Douglas este un domn elegant și ravisant, cu aceeași carismă specifică bărbaților Douglas, ce nu se estompează nici la înaintarea în vârstă. Câștigătorul a două premii Oscar a fost foarte elegant, cu un costum bleumarin care-i venea ca turnat și o cămașă de un albastru închis ce îi evidenția privirea pătrunzătoare.

Cei doi părinți mândri sunt fericiți pentru avântul carierei lui Dylan, unul dintre actorii filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Tânărul de 22 de ani este primul copil al cuplului și și-a însoțit părinții pe covorul roșu, în timp ce aceștia se țineau strâns de mână. La un moment dat, Michael Douglas l-a luat de umeri pe băiat, într-un gest afectuos.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000. Împreună au doi copii, pe Dylan și pe Carys, fiica lor în vârstă de 19 ani.

Recent, Catherine Zeta-Jones s-a amuzat teribil pe contul său de socializare, când a transmis fanilor săi că fiica sa este o Wednesday autentică și că ea a avut acasă o Wednesday toată viața, postând un filmuleț de când Carys era mică și făcea niște mutrițe adorabile în cor, atât de asemănătoare cu cele ale lui Wednesday Addams, fiica Morticiei, din producția ”Familia Addams”.

La premiera de duminică, au fost prezenți și ceilalți actori care joacă în Ant-Man, David Dastmalchian, Kathryn Newton, William Jackson Harper, Paul Rudd, Katy O'Brian, Evangeline Lilly și Bill Murray.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg