Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, superbi la premiera Ant-Man. Fiul lor joacă în film

7 februarie, 2023
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, în familie la premiera de duminică a celui mai recent Ant-Man. Unul dintre actorii producției este însuși fiul lor, Dylan Douglas.

Marele actor Michael Douglas impresionează la 78 de ani cu energia sa. Nici n-ar avea cum altfel, căci îl inspiră superba sa soție de 53 de ani, Catherine Zeta-Jones.

Cei doi au fost din cale afară de eleganți pe covorul roșu de la premiera Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Catherine Zeta-Jones a atras toate privirile cu aspectul său regal, o rochie spectaculoasă alb-negru, care-i lăsa la vedere bustul diafan, pantofi cu toc negri și părul castaniu foarte bine întins. Alegerea sa vestimentară i-a evidențiat brațele tonifiate. Catherine Zeta-Jones este pe val și din punct de vedere profesional, căci rolul Morticia Addams este unul dintre preferatele sale.

Michael Douglas este un domn elegant și ravisant, cu aceeași carismă specifică bărbaților Douglas, ce nu se estompează nici la înaintarea în vârstă. Câștigătorul a două premii Oscar a fost foarte elegant, cu un costum bleumarin care-i venea ca turnat și o cămașă de un albastru închis ce îi evidenția privirea pătrunzătoare.

Cei doi părinți mândri sunt fericiți pentru avântul carierei lui Dylan, unul dintre actorii filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Tânărul de 22 de ani este primul copil al cuplului și și-a însoțit părinții pe covorul roșu, în timp ce aceștia se țineau strâns de mână. La un moment dat, Michael Douglas l-a luat de umeri pe băiat, într-un gest afectuos.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000. Împreună au doi copii, pe Dylan și pe Carys, fiica lor în vârstă de 19 ani.

Recent, Catherine Zeta-Jones s-a amuzat teribil pe contul său de socializare, când a transmis fanilor săi că fiica sa este o Wednesday autentică și că ea a avut acasă o Wednesday toată viața, postând un filmuleț de când Carys era mică și făcea niște mutrițe adorabile în cor, atât de asemănătoare cu cele ale lui Wednesday Addams, fiica Morticiei, din producția ”Familia Addams”.

La premiera de duminică, au fost prezenți și ceilalți actori care joacă în Ant-Man, David Dastmalchian, Kathryn Newton, William Jackson Harper, Paul Rudd, Katy O'Brian, Evangeline Lilly și Bill Murray.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg