Michael Jackson, decăderea unui idol. Iată dovezile de pedofilie

22 iunie, 2016
Michael Jackson jpeg

La aproape 7 ani de la trecerea lui în nefiinţă, mai multe fotografii cu băieţi şi fetiţe dezbrăcaţi au fost descoperite în camera secretă a megastarului.

image

Ani de zile, asupra lui Michael Jackson au planat acuzaţiile de pedofilie şi pornografie infantilă, dar niciodată nu s-a ştiut cu certitudine care este adevărul. Acum, la 7 ani de la moartea lui, dovezile cu privire la pasiunea bolnăvicioasă pe care Michael Jackson o avea pentru copii sunt incontestabile.

Percheziţiile făcute în 2003 în casa megastarului au scos la iveală un adevăr teribil. În camera cu trei lacăte se afla o colecţie de păpuşi impresionantă, un poster cu Macaulay Culkin semnat cu mesajul: "Nu mă lasă singur în casă" şi cărţi în care se aflau imagini cu copii dezbrăcaţi.

Înregistrările făcute atunci de procuratura din Santa Barbara reiese surprind mai multe fotografii cu băieţi şi fetiţe dezbrăcaţi care au fost descoperite în camera secretă a idolului. Ba chiar unul dintre investigatori a dezvăluit faptul că printre imagini se află şi unele în care copii şi animale erau torturate. Se pare că aceste materiale ar fi fost folosite în molestarea copiilor, scrie "Daily Mail".

Radar Online a fost prima publicaţie care a făcut public raportul poliţiei din 2003. Documentul acela îl prezintă pe Michael Jackson că fiind "manipulator, un obsedat de droguri şi sex care folosea sângele şi imaginile sexuale pentru a-i face pe copii să-i satisfacă dorinţele". Aceeaşi sursă adaugă: "El avea, de asemenea, imagini şocante cu copii torturaţi, conţinut nud cu copii şi adulţi, şi imagini care înfăţişau sadomasochismul".

După decesul său, mulţi au speculat că megastarul şi-ar fi înscenat moartea, poate tocmai pentru a evita justiţia. Voi ce credeţi?