Michael Jackson dorea să fie marele star de cinema

13 septembrie, 2013
xx jpeg

Este dorinţa ascunsă a megastarului, care a ieşit la lumină odată cu jurnalul său secret, alături de alte mărturisiri neaşteptate din partea sa.

Este dorinţa ascunsă a megastarului, care a ieşit la lumină odată cu jurnalul său secret, alături de alte mărturisiri neaşteptate din partea sa.

“Dacă nu mă concentrez pe film, nu voi fi imortalizat”, scria regretatul artist în paginile jurnalului. MJ îşi dorea nespus să fie ţinut minte ca unul dintre idolii marelui ecran, şi nu ca Regele Muzicii Pop, admirându-i în schimb pe marii Fred Astaire sau Gene Kelly ai anilor `50 ai Hollywoodului.

image

“As vrea sa fiu mai bun decat Kelly sau Astaire… cel mai bun dintre toţi.” Aceste uluitoare mărturisiri au fost făcute cu câteva luni înainte de-a muri din cauza unei supradoze de medicamente, în 2009. Michael dorea, de asemenea, în viitor, ca regizorii de teatru de pe Broadway să creeze o piesă despre viaţa sa, pentru ca el să devină “primul regizor-actor-entertainer multimiliardar” din lume. Vise mult prea mari şi prea târzii...

Jurnalul său mai aduce în discuţie şi dependenţa de doctorul său, Conrad murray, audiat în prezent pentru neglijenţă.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg