“Michael Jackson era pedofil!” Cine a făcut acuzaţia şi ce dovezi noi şi cutremurătoare aduce?

26 ianuarie, 2019
1 gettyimages 3194111 jpg jpeg

Regretatul Rege Pop le oferea victimelor lui minore bijuterii în schimbul partidelor de sex – aceasta este una dintre noile acuzaţii aduse lui MJ, în documentarul Leaving Neverland, care îl portretizează pe muzician ca pe un agresor sexual.

Noul documentar despre viaţa intimă a lui Michael Jackson şi-a avut premiera mondială pe 25 ianuarie, la Sundance Film Festival, în Park City, Utah, şi îl acuză pe Regele Pop că avea relaţii nepermis de apropiate cu copiii şi că se prefăcea că se căsătorea cu câte un băiat în cadrul unei ceremonii false, în care  cei doi “miri” îşi făceau jurăminte de dragoste şi şi-şi ofereau unul altuia verighete.

“Printre numeroasele revelaţii ale acestui documentar se numără şi cea legată de faptul că MJ i-a dat uneia dintre victimele sale, un minor, bijuterii în schimbul unor acte sexuale şi chiar a organizat o nuntă falsă, în timpul căreia a existat schimb de jurăminte de dragoste şi inele cu diamant”, a scris Patrick Ryan, de la USA Today, după ce a vizionat documentarul.

image

Victimele regretatului muzician au făcut numeroase declaraţii comune, în care au susţinut că MJ i-a învăţat pe minori cum să ajungă să-şi urască părinţii şi să le desconsidere pe femei şi le insufla ideea că Dumnezeu i-a reunit pe ei, iar, după o perioadă petrecută împreună, îi înlocuia pe băieţi cu alţii mai mici. “Exista din plin gelozie şi suferinţă. Ajungeai să nu te mai simţi special”, a completat jurnalistul mai sus menţionat.  

Filmul are la bază povestea pe care Wade Robson şi James Safechuck au decis să o spună la aproape zece ani după dispariţia agresorului lor. Ei susţin că au fost violaţi şi molestaţi de cântăreţ la ferma acestuia, Neverland. Pe timpul vieţii superstarului, acesta a negat toate acuzaţiile aduse cu privire la relaţia sa nepotrivită cu băieţii minori, iar, după moartea sa, au făcut acelaşi lucru şi cei care se ocupă de averea Regelui Pop. De fapt, aceştia şi-au dat cu părerea imediat după difuzarea documentarului cu pricina: “e acelaşi gen de defăimare pe care Michael Jackson a trebuit să o îndure pe durata vieţii lui, ca acum, după moartea sa”.

image

Noul documentar, care-l portretizează pe Michael ca un “demon, un prădător uns cu toate alifiile şi un monstru” (conform unui critic de film), va fi difuzat pe HBO şi pe Channel 4 în Marea Britanie.

“Leaving Neverland e un film de groază, povestea intimă, absolut credibilă şi câteodată explicită din punct de vedere sexual a doi băieţi care au devenit <prietenii> speciali ai lui Michael Jackson – de fapt iubiţi – în timp ce părinţii lor au închis ochii la întreaga poveste”, a scris Jeff Wells în Hollywood Elsewhere.  

“Îmi vine, pur şi simplu, să vomit după ce am urmărit prima parta a documentarului. Victimele sexuale ale lui Michael Jackson sunt foarte credibile. Documentarul este atât de explicit din punct de vedere sexual!”, a scris US Weekly.

“Zguduitor! Uau! Am greşit cu toţii atunci când l-am aplaudat pe Michael Jackson. Era un pedofil!”, a adaugat alt critic de film.  

image

Robson şi Safechuck au primit apaluze de la toţi cei prezenţi în sală, după terminarea documentarului, apoi au răspuns emoţionaţi la întrebările audienţei. Ambii bărbaţi au detaliat ce anume s-a întâmplat cu ei pe vremea când erau copii şi se aflau în dormitorului cântăreţului. Amândoi susţin că au fost abuzaţi sexual de acesta de la vârsta de 7 ani până la 14 ani.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg