Michael Jackson, lider în topul celor mai bogate vedete decedate

26 octombrie, 2010

Michael Jackson este lider în topul celor mai bogate vedete decedate, realizat de Forbes, cu vânzări de 275 de milioane de dolari în decurs de un an, au anunţat editorii celebrei reviste.

Michael Jackson este lider în topul celor mai bogate vedete decedate, realizat de Forbes, cu vânzări de 275 de milioane de dolari în decursul ultimului an, au anunţat editorii revistei.

Veniturile obţinute de cei care administrează averea regretatului megastar au fost mai mari decât cele realizate împreună de vedetele clasate pe următoarele 12 locuri. Michael Jackson avea 50 de ani când a murit, anul trecut, în reşedinţa sa din Los Angeles, pe 25 iunie, cu puţin timp înainte de începerea unei serii de 50 concerte la Londra. Cântăreţul a lăsat în urma lui trei copii şi datorii de 500 de milioane de dolari.

Însă fondul care administrează averea starului a generat venituri în valoare de multe milioane de dolari după moartea cântăreţului, provenind din vânzări de discuri, din comercializarea documentarului "This Is It", drepturi de autor, contracte pentru lansarea unor noi albume şi un spectacol pus în scenă de Cirque du Soleil la Las Vegas (SUA).

Elvis Presley s-a clasat pe locul al doilea, cu vânzări de 60 de milioane de dolari în ultimul an, această sumă provenind din biletele pe care turiştii le plătesc pentru a vizita ferma Graceland, fosta reşedinţă din Memphis a cântăreţului, un spectacol pus în scenă de

şi din contractele de licenţă. John Lennon, regretatul lider al trupei The Beatles, care ar fi împlinit 70 de ani în 2010, ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 17 milioane de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}