Michel Phelps este tată! Vezi prima fotografie cu copilul

9 mai, 2016
Golden State Warriors v Phoenix Suns jpeg

Celebrul înotător olimpic este tare mândru să mai bifeze un titlu oficial, cel de tată. Nicole Johnson, logodnica lui Phelps, a născut joia trecută un băieţel, pe care cuplul de părinţi l-au numit Boomer. Pentru amândoi, este primul copil.

Fericitul tată a şi postat pe Instagram o poză cu bebeluşul lor sâmbătă, anunţând oficial sosirea fiului său pe lume: “Bine-ai venit pe lme, Boomer Robert Phelps. Născut pe 5.05.2016, la 19.21! Sănătos şi fericit! E cel mai frumos sentiment din viaţa mea!”, a scris olimpicul de 30 de ani alături de fotografia înduioşătoare şi personală cu ei trei.

Cadrul de familie Phelps: prima fotografie cu fiul său

Vestea că înotătorul va deveni pentru prima oară tată a fost anunţată în noiembrie, când Michael şi Nicole au anunţat sarcina. Asta cu siguranţă le va consolida şi relaţia. Să nu uităm că cel mai medaliat din toate timpurile, cu 22 de medalii luate la trei Olimpiade, a avut o perioadă grea acum doi ani.

Olimpicul american şi logodnica lui, Nicole

În 2014, a fost arestat pentru că a condus pentru a doua oară “sub influenţă”, apoi a petrecut o perioadă la dezintoxicare, ca acum suspendarea de 6 luni de la competiţiile de înot să ia final – timp care i-a zdruncinat viaţa personală. “Simt că sunt OK şi sunt fericit aşa cum sunt”, a declarat Phelps pentru The Associated Press. “Simt că am învăţat foarte multe despre mine şi cine sunt cu adevărat.”. El şi Nicole s-au cunoscut în 2009, dar s-au despărţit pentru un timp în 2012 şi 2014.

FOTO GETTY IMAGES, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg