Michel Phelps este tată! Vezi prima fotografie cu copilul

9 mai, 2016
Golden State Warriors v Phoenix Suns jpeg

Celebrul înotător olimpic este tare mândru să mai bifeze un titlu oficial, cel de tată. Nicole Johnson, logodnica lui Phelps, a născut joia trecută un băieţel, pe care cuplul de părinţi l-au numit Boomer. Pentru amândoi, este primul copil.

Fericitul tată a şi postat pe Instagram o poză cu bebeluşul lor sâmbătă, anunţând oficial sosirea fiului său pe lume: “Bine-ai venit pe lme, Boomer Robert Phelps. Născut pe 5.05.2016, la 19.21! Sănătos şi fericit! E cel mai frumos sentiment din viaţa mea!”, a scris olimpicul de 30 de ani alături de fotografia înduioşătoare şi personală cu ei trei.

Cadrul de familie Phelps: prima fotografie cu fiul său

Vestea că înotătorul va deveni pentru prima oară tată a fost anunţată în noiembrie, când Michael şi Nicole au anunţat sarcina. Asta cu siguranţă le va consolida şi relaţia. Să nu uităm că cel mai medaliat din toate timpurile, cu 22 de medalii luate la trei Olimpiade, a avut o perioadă grea acum doi ani.

Olimpicul american şi logodnica lui, Nicole

În 2014, a fost arestat pentru că a condus pentru a doua oară “sub influenţă”, apoi a petrecut o perioadă la dezintoxicare, ca acum suspendarea de 6 luni de la competiţiile de înot să ia final – timp care i-a zdruncinat viaţa personală. “Simt că sunt OK şi sunt fericit aşa cum sunt”, a declarat Phelps pentru The Associated Press. “Simt că am învăţat foarte multe despre mine şi cine sunt cu adevărat.”. El şi Nicole s-au cunoscut în 2009, dar s-au despărţit pentru un timp în 2012 şi 2014.

FOTO GETTY IMAGES, InstagramRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg