Michele Placido a venit în România. Comisarul Corrado Cattani din serialul "Caracatiţa" e total schimbat

20 septembrie, 2022
placido jpg

A ajuns la sufletul femeilor din întreaga lume cu rolul comisarului Corrado Cattani din serialul Caracatiţa. Avea şarm, iar cu privirea sa şăgalnică şi zâmbetul cuceritor te priponea rapid în faţa televizorului. Astăzi, însă, Michele Placido e de nerecunoscut, iar anii își spun cuvântul.

Celebru actor se află în aceste zile pentru a doua oară în România și participă la Buzău International Arts Festival, ocazie cu care a făcut câteva dezvăluiri.

La 76 de ani, starul spune că admiratoarele nu îi lipsesc.

"Încă primesc scrisori, prima dată le răspund femeilor. Vin chiar şi din Ucraina, o ţară care este mare admiratoare a comisarului Cattani. Şi din Rusia primesc, din Germania. Prietenii mei români pot să spun că sunt cei din comunitatea de la Roma.

În Roma am mulţi prieteni români care lucrează cinstit, ca florari, zugravi, ingineri, sunt o comunitate foarte mare. Pot să spun că din punctul de vedere al tehnologiei, o stăpânesc mult mai bine decât noi, italienii. Ştiu să construiască imobile moderne. De exemplu, clădirile de birouri din centrul Romei sunt toate construite de români", a spus celebrul actor pentru Antena 3.

catani jpg

Michele are convingerea că multe lucruri s-au schimbat de când a filmat serialul, chiar și în ceea ce privește mafia.

"În Sicilia, problema mafiei nu mai există. Problema mafiei s-a schimbat de atunci. De exemplu, traficul de droguri sau cocaină din Italia vine din Calabria, care are legături cu America Centrală, cu Mexicul, cu Columbia. Acolo este marea mafie", a mai spus actorul.

Placido a făcut și o dezvăluire șocantă. Actorul a recunoscut că nu are voie să intre în Ucraina pentru că a fost declarat spion rus. În aceeași situație se află și Al Bano.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg