Michelle Obama a împlinit 58 de ani. Fosta Primă Doamnă e mai iubită chiar decât urmaşele sale la Casa Albă, Jill Biden şi Melania Trump

18 ianuarie, 2022
1 michelle obama zi de nastere barack obama mai populara decat jill biden si melania trump jpg jpeg

Soţia fostului preşedinte american Barack Obama a primit felicitări de pe întreg globul, iar postările sale sunt savurate de milioane de internauţi.

Michelle Obama e neschimbată, chiar dacă au trecut deja 5 ani de când ea şi soţul său, Barack Obama, au părăsit Casa Albă, după două mandate prezidenţiale consecutive. La cei 58 de ani împliniţi luni, pe 17 ianuarie, Michelle Obama este la fel de energică, veselă şi nonconformistă cum o ştim, dar şi la fel de implicată social, ca pe vremea când dădea tonul acţiunilor umanitare şi programelor sociale din postura de Primă Doamnă.

Cum era de aşteptat, Michelle Obama a fost complimentată de zeci, poate chiar sute de mii de oameni, primind felicitări din toate colţurile lumii, nu doar de la demnitarii pe care i-a întâlnit pe vremea când Barack Obama dicta politica americană din Biroul Oval, ci şi de la liderii actuali ori chiar de la simpli votanţi şi fani internauţi. 

stanga
dreapta
1 michelle obama zi de nastere barack obama mai populara decat jill biden si melania trump jpg jpeg
3 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 1 jpg jpeg
4 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 2 jpg jpeg
5 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 3 jpg jpeg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
7 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 5 jpg jpeg

Ca să vă faceţi o idee, filmuleţul haios postat pe contul său de Instagram a fost vizualizat de peste un milion de useri doar în prima oră de la urcarea lui online! Iar pe Twitter, de alte 400.000!

"Pentru o dulce aniversare de 58 de ani! Vă mulţumesc foarte mult pentru dragostea pe care mi-aţi arătat-o. Fie că mi-aţi trimis mesaje, e-mail-uri sau aţi postat pe reţelele de socializare, pentru mine a contat enorm fiecare mesaj de "La mulţ ani!" primit. Sunt recunoscătoare că am atât de mulţi oameni care mă aclamă. Aştept cu nerăbdare să văd ce ne rezervă acest an", a scris Michelle Obama în clipul în care apare bucurându-se de tortul aniversar, fără vreun styling anume sau vreo pregătire bombastică, doar cu naturaleţea ei debordantă.

        View this post on Instagram                       A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Cât despre mesajul public postat de soţul ei, aceasta a primit aproape 3 milioane de aprecieri şi alte zeci de mii de mesaje. "La mulţi ani, Michelle! Iubita mea, partenera mea, prietena mea cea mai bună...", a scris Barack Obama în cinstea soţiei sale, alături de care apare într-o fotografie candidă, realizată pe fundalul unui spectaculos apus în Hawaii.

De pe lista expeditorilor de mesaje nu putea să lipsească actuala Primă Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, care şi-a complimentat predecesoarea într-o postare care abia a adunat puţin peste 80.000 de like-uri. 

3 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 1 jpg jpeg

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Melania Trump, fostă locatară şi ea la Casa Albă, pentru un singur mandat, care nici nu avea de ce să-şi felicite "rivala", cunoscute fiind animozităţile dintre cele două cupluri prezidenţiale. Dar şi dacă ar fi făcut-o, soţia lui Donald Trump n-a reuşit să se facă atât de plăcută şi de apreciată de electorat, ea fiind prezentă în vizorul public mai mult pentru garderoba sa exclusivistă, decât pentru mesajele sale ori proiectele în care era implicată - capitole la care şchiopăta frecvent.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg