Michelle Obama a ├«mplinit 58 de ani. Fosta Prim─â Doamn─â e mai iubit─â chiar dec├ót urma┼čele sale la Casa Alb─â, Jill Biden ┼či Melania Trump

18 ianuarie, 2022
1 michelle obama zi de nastere barack obama mai populara decat jill biden si melania trump jpg jpeg

So┼úia fostului pre┼čedinte american Barack Obama a primit felicit─âri de pe ├«ntreg globul, iar post─ârile sale sunt savurate de milioane de internau┼úi.

Michelle Obama e neschimbat─â, chiar dac─â au trecut deja 5 ani de c├ónd ea ┼či so┼úul s─âu, Barack Obama, au p─âr─âsit Casa Alb─â, dup─â dou─â mandate preziden┼úiale consecutive. La cei 58 de ani ├«mplini┼úi luni, pe 17 ianuarie, Michelle Obama este la fel de energic─â, vesel─â ┼či nonconformist─â cum o ┼čtim, dar ┼či la fel de implicat─â social, ca pe vremea c├ónd d─âdea tonul ac┼úiunilor umanitare ┼či programelor sociale din postura de Prim─â Doamn─â.

Cum era de a┼čteptat, Michelle Obama a fost complimentat─â de zeci, poate chiar sute de mii de oameni, primind felicit─âri din toate col┼úurile lumii, nu doar de la demnitarii pe care i-a ├«nt├ólnit pe vremea c├ónd Barack Obama dicta politica american─â din Biroul Oval, ci ┼či de la liderii actuali ori chiar de la simpli votan┼úi ┼či fani internau┼úi. 

stanga
dreapta
1 michelle obama zi de nastere barack obama mai populara decat jill biden si melania trump jpg jpeg
3 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 1 jpg jpeg
4 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 2 jpg jpeg
5 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 3 jpg jpeg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
7 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 5 jpg jpeg

Ca să vă faceţi o idee, filmuleţul haios postat pe contul său de Instagram a fost vizualizat de peste un milion de useri doar în prima oră de la urcarea lui online! Iar pe Twitter, de alte 400.000!

"Pentru o dulce aniversare de 58 de ani! V─â mul┼úumesc foarte mult pentru dragostea pe care mi-a┼úi ar─âtat-o. Fie c─â mi-a┼úi trimis mesaje, e-mail-uri sau a┼úi postat pe re┼úelele de socializare, pentru mine a contat enorm fiecare mesaj de "La mul┼ú ani!" primit. Sunt recunosc─âtoare c─â am at├ót de mul┼úi oameni care m─â aclam─â. A┼čtept cu ner─âbdare s─â v─âd ce ne rezerv─â acest an", a scris Michelle Obama ├«n clipul ├«n care apare bucur├óndu-se de tortul aniversar, f─âr─â vreun styling anume sau vreo preg─âtire bombastic─â, doar cu naturale┼úea ei debordant─â.

        View this post on Instagram                       A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

C├ót despre mesajul public postat de so┼úul ei, aceasta a primit aproape 3 milioane de aprecieri ┼či alte zeci de mii de mesaje. "La mul┼úi ani, Michelle! Iubita mea, partenera mea, prietena mea cea mai bun─â...", a scris Barack Obama ├«n cinstea so┼úiei sale, al─âturi de care apare ├«ntr-o fotografie candid─â, realizat─â pe fundalul unui spectaculos apus ├«n Hawaii.

De pe lista expeditorilor de mesaje nu putea s─â lipseasc─â actuala Prim─â Doamn─â a Statelor Unite, Jill Biden, care ┼či-a complimentat predecesoarea ├«ntr-o postare care abia a adunat pu┼úin peste 80.000 de like-uri. 

3 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 1 jpg jpeg

Nu acela┼či lucru se poate spune ┼či despre Melania Trump, fost─â locatar─â ┼či ea la Casa Alb─â, pentru un singur mandat, care nici nu avea de ce s─â-┼či felicite "rivala", cunoscute fiind animozit─â┼úile dintre cele dou─â cupluri preziden┼úiale. Dar ┼či dac─â ar fi f─âcut-o, so┼úia lui Donald Trump n-a reu┼čit s─â se fac─â at├ót de pl─âcut─â ┼či de apreciat─â de electorat, ea fiind prezent─â ├«n vizorul public mai mult pentru garderoba sa exclusivist─â, dec├ót pentru mesajele sale ori proiectele ├«n care era implicat─â - capitole la care ┼čchiop─âta frecvent.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg