Michelle Obama despre momentele de coșmar din căsnicia cu Barack: "Nu-l suportam și copiii mă terorizau"

29 decembrie, 2022
Michelle Obama GettyImages 1446526820 (1) jpg

Se-ntâmplă și la case mai mari, în cuplul unor oameni care au acum, după multă muncă cu ei înșiși, o căsnicie model.

Primul președinte american de culoare nu a avut o viață prea roz în tinerețe. Iar soția sa, celebra Michelle Obama, a oferit recent câteva detalii la care nimeni nu se aștepta.

Michelle Obama, acum în vârstă de 58 de ani, recunoaște că a avut o relație foarte tensionată cu soțul său, acum în vârstă de 61 de ani, atunci când fetele lor erau mici.

Michelle Obama GettyImages 1446526820 (2) jpg

Cei doi s-au cunoscut la o firmă de avocatură din Chicago și au împreună două fiice. La vremea respectivă, fiecare dintre ei pornise în viață cu idealuri mărețe, iar pentru Michelle Obama a fost ca o lovitură la temelie faptul că a trebuit să stea acasă cu copiii, despre care spune că erau două teroriste, și să-și sprijine soțul în carieră, lăsând-o la o parte pe a sa. O situație frustrantă și traumatizantă pentru Michelle Obama, care a reușit totuși acum, la a doua tinerețe, să aibă cu Barack o relație minunată. Ea a explicat și că și-a respectat soțul enorm, în ciuda tuturor divergențelor.

Michelle Obama a devenit un autor de succes și acum este în plină promovare a noii sale cărții, ”The Light We Carry”. Fosta Primă Doamnă a Americii susține că maternitatea le-a afectat căsnicia serios, că deveniseră doi străini, într-o perioadă în care amândoi erau preocupați să-și lanseze carierele. Michelle Obama nu se ferește să-și recunoască și să-și conștientizeze revolta de atunci, nu se sfiește să afirme că cele două fiice erau niște teroriste pline de cereri. ”10 ani nu mi-am suportat soțul! Iar asta s-a întâmplat exact în perioada în care fetele erau mici. Atunci nu mi s-a părut echitabilă împărțirea rolurilor mamă – tată. Dar ghici ce? Nici căsătoria nu e 50/50. Niciodată. Odată sunt pe plus, 70/30, alteori e el: 60/40. Vă spun acum. Dintr-o căsnicie de 30 de ani, 10 au fost odioși. De aceea, mulți pot înțelege ceva din treaba asta. Sunt unii care renunță după 5 ani: Gata, mi-a ajuns, nu mai pot. Nu, mariajul este o muncă la comun.”

Acum cele două fete ale cuplului Obama sunt mari: Malia are 24 de ani, Sasha 21. Pe vremea când familia s-a mutat la Casa Albă, aveau 7 și 10 ani, după alți câțiva ani de campanie electorală.

De ce a spus Michelle Obama despre fete că erau teroriste? Simplu. ”Când sunt mici nu știu să comunice. Plâng. Au nevoi. Sunt iraționale, dar le iubești și nu le poți învinovăți, așa că marea capcană poate fi atacul ulterior dintre soți.”

Michelle Obama este acum o bună comunicatoare și-și dorește să poată ajunge la inimile cititorilor săi, pentru a le da o rază de speranță, chiar și cele mai grele momente trec.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg