Michelle Obama face dezvăluiri despre fiica sa, Malia

9 aprilie, 2015
obama si michelle jpeg

Astăzi, urmează să fie difuzat în SUA un interviu cu Prima Doamnă Michelle Obama, în care soţia lui Barack face dezvăluiri despre viaţa de familie la Casa Albă. În acest interviu, înregistrat luni pentru emisiunea matinală TV "Live! With Kelly

Astăzi, urmează să fie difuzat în SUA un interviu cu Prima Doamnă Michelle Obama, în care soţia lui Barack face dezvăluiri despre viaţa de familie la Casa Albă.

În acest interviu, înregistrat pentru emisiunea TV a lui Rachael Ray, Michelle Obama povesteşte, într-un fragment făcut deja public, că Malia, fiica sa în vârstă de 17 ani, a fost învăţată să conducă de către agenţii Secret Service, unitatea de poliţie însărcinată cu protecţia preşedintelui american.

"Secret Service (a învăţat-o), pentru că pe mine nu m-ar fi lăsat în maşină cu ea", declară soţia preşedintelui Barack Obama. Michelle recunoaşte, însă, că agenţii au făcut bine că nu au lăsat-o pe ea, deoarece n-a mai condus de 7-8 ani şi recunoaşte că a uitat unele dintre regulile de bază.

Mai mult, Michelle Obama povesteşte că Malia a întrebat-o cum să parcheze, iar ea nu era sigură ce să-i răspundă. „Abia dacă mai ştiu, aşa că a trebuit să verific din alte surse", spune MIchelle.

Malia, care este însoţită de obicei de gărzi de corp, a condus deja singură, mai dezvăluie Michelle Obama. „Întotdeauna este cineva de la securitate în jur. Dar, când a trebuit să înveţe să conducă, a condus singură. Atunci când va putea conduce legal, va avea maşina ei", spune Prima Doamnă.

"Condusul îi oferă Maliei, cred, un sentiment de normalitate, la fel ca prietenelor ei. Iar copiii mei au învăţat să se comporte ca nişte copii normali", subliniază Michelle Obama.

image


Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg